Gå til innhold

Hvordan holde meg bevisst i en "lucid dream"?


Bjarten90

Anbefalte innlegg

Hei!

Tror jeg hadde min første bevisste drøm her om dagen (natten, hehe). Jeg drømte først at jeg var på en fjelltur i Bergensfjellene. Der møtte jeg på en stor dyreflokk som bestod av ulver og bjørner. Dette syntes jeg var veldig rart, og jeg følte meg nå bevisst.

 

I fra det øyeblikket jeg følte meg bevisst, lå jeg bare å ventet på at jeg skulle begynne å drømme bevisst! Det som skjedde da var at det begynte å krible noe helt sykt i kroppen min, samtidig som jeg fikk en intens varmefølelse i hele meg. Dette varer kanskje i 10 sekunder. Det neste jeg opplever er st jeg flyr med armene mine som vinger, sykt gøy! Og sykt virkelighetsnært! Men dette varer også ca. bare 10 sekunder...

 

Først og fremst; var dette en bevisst drøm? Og hvordan får jeg den til å vare lenger? Kjenner dere igjen denne "kribligen og varmefølelsen" jeg snakker om?

 

Setter stor pris på svar :) Takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-189621

Prøv og lese eller se på klokken, så ser du bort og gjør det igjen.

 

Få dette til en vane, så vil du etterhvert også gjøre det i drømme. Når man drømmer så vil alt du leser, ser på klokken være minne, så det vil så og si alltid endre seg neste gang du ser ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...