Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Kjøp av bil


MiiX

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Skal til å få lappen nå og vil ha en bil klar, så tenker på å kjøpe ganske snart.

 

Har ett budsjett på maks kr35.000,- . Har sett mye på BMW 320 og 325 da jeg har hørt mye godt om dem fra venner og kjente. Men har lite teknisk erfaring med biler, så lurer på; Noen som har en bil anbefale? Som sagt, BMW eller Audi er noe jeg foretrekker, tenker lite på styling, litt går, men ikke for mye, er ikke fan av oversenkede biler som skraper borti grus når de kjører.

Kjøper ikke stasjonsvogn, da jeg ikke trenger det. Svart, grå, hvit(kanskje), mørke farger i det heletatt. Coupe/Sedan må det bli.

Er litt opphengt i utsenede, men ikke for mye. Vil ha en bil som går litt da jeg har lyst til å "leke" meg og lære nye ting ;)

 

Om dere har noen annonser som kan passe for meg, send dem her. Tar imot alt ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

kjøp deg en golf da. bra bil og billige deler. kjøp en som er nylig eugodkjent så holder den i 2år.

 

tok selv opp lån da jeg var lærling(19 år) hadde vært lærling da i 1 år. tok opp lån på 80k. bare problemer og reprasjoner. endte med at jeg satt igjen med et lån på over 100000 kr pga reprasjoner og det lånet var etter bilen var solgt. 1 år siden jeg solgte den da. men nå er det bare knapt 30 lapper igjen på lånet. men lønner seg ikke å ta opp lån på en bil som skal vare noen år bare for så å kjøpe ny igjen. de aller fleste ungdommer starter med noe billig.

 

synes man lærer bedre å kjøre en litt eldre bil enn å begynne med en ganske ny bil som har esp og alt mulig annet.

 

min første bil var en golf 2 86 mod. null hjelpemidler på den. nyeste jeg har hatt var en omega 2001 mod. dritbil. endte med at jeg kjøpte meg en 11 år gamlere bil som var laaangt bedre enn omegaen. altså suburban ;) selv misunner jeg ingen som kjører nye og flotte 2011 modeller av uansett type bil. kjøp bil etter behovet. ikke kjøp kun for å kjøpe.

 

høres mest ut som bmw passer deg siden du vil "leke" deg. bakhjulsdrift regner jeg med? eldre bmw drikker som om man skulle tro det var hull i tanken. så kjøp ikke noe gamlere enn 95 ville nå jeg si. men kan ikke komme med noen annonse av bmw da jeg aldri har eid bmw, kun prøvd bmw til flere kompiser men likte ikke bmw. og har aldri vært noe fan av bmw og audi.

 

men lykke til

Lenke til kommentar

Kjøp en bil som ingen av dine kompiser har.. så.. Hva med en porsche?

 

2+2 coupe med stor bakluke og soltak, bakhjulstrekk, 50/50 vektfordeling (girkassen er plassert bak), 2,5 liter/150+hk, karosseri er helgalvanisert. Pris på 35000,- med forbehold om at det ikke er vesentlige mangler er det et kjempe kjøp.

 

59_1369561732_xl.jpg

Link: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=32441359

 

 

OG, når du har spart et par år, så kan du kjøpe turbo utgaven isteden ; )

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=32790663

Endret av apegryn
Lenke til kommentar

Bare tull at man ikke får noe som holder lenge til under 35k!

Jeg kjøpte min første bil (en '87 mod Nissan Laurel) for 6 år siden, aldri hatt andre problemer enn normale slitedeler, kostet meg 16000,-.

For 3 år siden kjøpte jeg en 1990 Nissan Maxima, den går forsatt fint den, litt rust, men ikke verre enn at jeg har fikset det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

For 35 tusen får du bil ja :) Både merce, volvo og bmw. Jeg ville nok lagt 10 tusen i en 240 også brukt resten på merce. Kjenner en som fikk en 240 for 6 tusen den går enda. Sveisa sperre og kappa fjører også dekk fra dekkhaugen på Shell, mye moro for lite penger. Kjenner også en til 5 tusen for en med rust (vet ikke hvordan det er med rust på den andre.) men lav kilometerstand og knallfint interiør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...