Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Nettside som ressurs til å hjelpe deg å gjøre det bra på skolen?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Vi er et "team" som vurderer å lage et nettsted der vi vil hjelpe studenter å gjøre det bra på skolen. Dette vil involvere hjelp til taktikker i hvordan du skal "angripe" hvert enkelt fag, hvordan du kan forholde deg til læreren (og elever) med mer. Vi er selvsikre i at vi kan få elever som har 3'ere gjøre det enda bedre på skolen, og få 5'ere. Det vil selvsagt stå en del på egen innsats, men vi vil supplere med hvordan du kan få dette til. På denne måten vil det også virke motiverende.

 

Er dette noe som kan virke interessant?

 

Dersom det er stor interesse for dette, vil vi legge ned omfattende arbeid i dette og etterhvert publisere en nettressurs for elever og studenter, der likesinnede kan møtes - målet er selvsagt at flere skal gjøre det bedre på skolen. Samtidig vil jo det skape trivsel i hverdagen om du mestrer skolen, da det er mye tid som går med til det - for ikke å snakke om hva det har å si for fremtiden.

 

Tanken er ikke å lage et nettsted av type daria der det stiler skifter hender, tvert imot vil vi ta avstand fra det. Målet er at alle skal "møte sitt potensial" (klisjé, vi vet).

 

Vi har alt lagd en plan for dette, men vil gjerne vite om interessen er lik 0 eller om dette er noe folk faktisk er interesserte i, da vi innser at arbeidet blir relativt omfattende.

Endret av superninja
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...