Gå til innhold

Prisøkning på abonnement


Vamos

Anbefalte innlegg

Hei

 

Har vært medlem ved et treningssenter i 28 måneder nå. Helt til oktober i fjor har jeg betalt en månedlig sum på 175,-. Fra og med oktober-fakturaen har summen steget til 295,-.

 

Jeg mener å ikke ha fått et forvarsel på denne oppjusteringen, som skjedde automatisk. I og med at jeg har avtalegiro la jeg ikke merke til prisøkningen før i dag. Det eneste jeg kan se av "varsling" er dette, som plutselig ble med i fakturaen til september.

 

"Husk å vise student-/kulturkort for hvert semester. Hvis ikke vil medlemskapet justeres opp til ordinærpris. Se www.(...).no for gjeldende priser."

 

Denne meldingen var slengt med på den standard-mailen. Dette altså en måned før prisen økte. At jeg må vise bevis for student eller kulturkort er bare vås. Dette var ikke noe krav hverken i 2010 eller 2011.

 

Hvilke rettigheter har jeg her? Noen jeg har pratet med hevder det skal være 3 måneders forvarsel før prisjustering, men det var bare antakelser.

 

Vamos

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prisen, for å være medlem på et treningssenter reguleres av normal avtalerett. Regner med at når du meldte deg inn på treningssentret, så signerte du en avtale. Denne avtalen er det som regulerer når de kan øke prisen, og hvordan du skal varsles om dette.

 

Så finn fram avtalen og les den, det ligger sikkert vilkår på nettsiden til sentret også.

 

 

(lurer på hvorfor folk ikke leser ting de signerer)....

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du kan være rimelig sikker på at de har signaturen din på den avtalen et eller annet sted. Hva som står i den kan være rimelig avgjørende for om du har en sak eller ei. Hvorvidt du leste før du skrev under eller hvor lenge siden det er du signerte, er temmelig irrelevant.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...