Gå til innhold

[Løst] Lyden henger etter bildet når jeg filmer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Godt for deg, jeg vil anbefale at du svarer på spørsmålene som brukere her stiller deg, når de bruker litt av sin dyrebare tid for å hjelpe deg med et problem forenkler det veldig mye for å finne ut av problemet du har /hadde.

 

Det er to andre grunner for at du burde legge til ekstra informasjon når du blir forespurt, det ene er at det kan hende ingen orker å hjelpe deg neste gang du har problemer, og den andre grunnen er at samme problem kan andre brukere ha med sine opptak og da kan denne tråden faktisk være til hjelp selv om den i utgangspunktet ikke fikk en konstruktiv løsning.

 

Og for guds skyll marker den tråden som løst så vi andre forumbrukere ikke forbruker opp tiden våres med trådstartere som ikke verdsetter hjelp.

 

Edit: beklager hvis jeg høres sinna ut, men jeg har begrenset tid for å surfe forumet og vil gjennomgå så mange emner /tråder som mulig for å eventuell hjelpe de som trenger hjelp med et problem.

Endret av Nautica
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Beklager så mye for å ha kasta bort deres verdifulle tid, men jeg er en nybegynner når det kommer til forum, så takk for tipset Nautica.

 

Å for å besvare spørsmålet ditt Alastor, så var det både på pcen og på kameraet.

 

Trondster: det var like ille hele tiden. Har ikke kommet så langt at jeg editerer enda, så jeg bruker ikke noe spesielt program enda.

De andre spørsmålene aner jeg ikke svarene på, for jeg kan ikke så mye om filming enda.

 

Nok en gang beklager jeg så mye for å ha kastet bort tiden deres, og takker for at dere prøvde å hjelpe meg. Håper jeg kan bli en bedre forumbruker fremover med tipsene til Nautica.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...