Gå til innhold

Leveringstid på Financial Times til Bergen?


Arne

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Visste ikke hva som var passende forum for dette, så jeg tenkte jeg kunne legge det her, siden det sikkert fins noen som har peiling på dette på økonomi-forumet.

 

Hvis jeg har subscription på FT i Norge, leveres dette da samme dag? Og leveres det med avisene? Litt tungvindt/kjedelig å måtte gå i postkassen på ettermiddagen, siden jeg helst vil ha avisen før jeg går på skolen.. :)

 

Bor i Bergen hvis dette har noe å si på leveringstid. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe ja absolutt! Fikk dere bestille aviser til resepsjonen på den tiden? Eller hadde de avisstativ der?

 

Forresten så har studieadministrasjonen tydeligvis bestemt seg for å stue alle 400 førstekullistene inn på Merino, så jeg er nesten aldri på Service, trist nok.. :p

 

Det var en som mente at de har et 4-ukers gratistilbud, jeg kan jo prøve det og bestemme meg etter fire uker om jeg vil fortsette eller ikke! ;)

Lenke til kommentar

Det gikk nok helst i bibliotekets eksemplar, sørget bare for å sikre meg den før noen andre lurendreiere snappet den opp. Tar fort en god time å rote seg gjennom hvis det skal gjøres grundig.

 

Ellers er det vel håp om å komme seg opp på Service etter hvert; om du evner å stå opp finnes det vel gode muligheter for å tilbringe også eksamensperioden der. Og klarer man å stå opp går det meste greit.

Endret av Euklid
Lenke til kommentar

Hehe, ja sant det.

 

Tror andrekullistene har flere timer på service enn vi har, siden de er "eldre" enn oss.. :) I eksamensperioden gikk det faktisk ganske fint å få plass på Service! Lesesalene ved biblioteket i tredje etasje er pusset opp, i tillegg til at det har kommet en ganske stor lesesal i overetasjen i biblioteket. Vet ikke om den var der før da. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...