Gå til innhold

Valg av ny mobiltelefon. Tips?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg skal kjøpe meg ny mobil da jeg er lei av iOS og gjerne vil prøve noe nytt.

Har hatt iPhone 3, 3GS og har nå 4.

 

Jeg har sett litt rundt og har så og si bestemt meg for å kjøpe Samsung Galaxy S2 da jeg fant denne ganske rimelig hos djuice med det abonnementet jeg har i dag som jeg ønsker å fortsette med (Djuice All in 1 M).

 

Jeg har også lest om Nexus og Note, men Note føler jeg blir for stor og ser ikke helt at Nexus er verdt prisforskjellen.

 

Kom gjerne med tips på andre merker enn Samsung om dere mener det kan passe meg bedre.

 

Telefonen vil hovedsaklig bli brukt til mail, musikk, sms, og samtaler, men jeg kommer nok til å laste ned en del spill og se tv-serier/filmer så jeg har noe å gjøre om jeg har litt dødtid.

 

Det er også en fordel om telefonen har et godt kamera og mye lagringsplass (eller støtte for 16/32gb minnekort). Kameraet er ikke livsnødvendig, men lagringsplassen må jeg ha.

 

Er det noen andre telefoner jeg bør vurdere før jeg bestemmer meg?

 

- Torger

Endret av Torg3r
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sensation XE har høyere prossesorhastighet men kan selvfølgelig ha dårligere cpu. Skjermen er også litt større på XE men det er ca 1500-2000 kr forskjell. SGS2 er mye eldre og har derfor mindre pris. XE har i tilleg en lydrike fra Beats som gir bedre lyd om du bruker de medfølgende Beats by dr.dre ørepluggene eller Beats solo. Du må nesten selv velge om du vil ha HTC Sense eller Samsung sitt TouchWiz + hvor stor skjerm. Jeg liker TouchWiz bedre og mener at 2000 ekstra for litt bedre lyd ikke er verdt det. Nå hører jeg ikke så mye på musikk at det bryr meg men andre vil kanskje ha større glede av bedre musik.

Endret av Hunterra
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...