Gå til innhold

Hvor bør jeg kjøpe laptop?


Anbefalte innlegg

Hallo!

 

Da har jeg sett litt på laptops over laaaang tid. Jeg har lyst på noe som er bra nå, og om 1-2 år vil være ok. De forrige pcene mine var ok da jeg kjøpte de og 1-2 år etter var de bak mål.

 

Men det jeg lurer på er hvor jeg bør kjøpe fra? Noen som bruker noen gode nettbutikker til å kjøpe? Jeg ser at dustinhome er ok priset, og har noe studentrabatt (og gratis frakt). mpx og komplett ser jo egentlig så godt som like ut, og har samme priser.

 

Så litt på gentechpc.com, men der kan man ikke kjøpe med kredittkort utenfor USA (noe jeg må).

 

Der får jeg gjerne litt bedre pc (av samme type, type asus g74sx/msi 780dx) som på mpx/dustin til ca. samme pris (ja, t.o.m. + moms + toll).

 

Noen bra side for "billig" bestilling av cruical m4 ssd?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Anbefaler å holde deg til norske butikker. Du står mye sterkere i forhold til reklamasjon. Komplett og mpx er samme butikken. Både dustinhome og komplett/mpx er gode alternativer. Jeg har bestilt massevis av utstyr hos dem og aldri hatt problemer med reklamasjon eller levering.

Lenke til kommentar

Ok, så det var de 3 jeg sa om i første post, altså ingen andre bra steder? Hvem i Norge forhandler msi? Fant msi på elkjøp og lefdal, men finner det ikke på dustin/mpx/komplett. Noen andre steder?

 

prisjakt.no

 

Fra det du finner der så velger du deg en seriøs butikk som har eksistert en stund. Da har du best beskyttelse i forhold til reklamasjonen din for de neste 5 årene. Alle firma kan gå opp i røyk selvfølgleig, men de som har eksistert i 5+ år regnes vel som de mer stabile da det er desverre ganske typisk at ting går feil i løpet av relativt kort tid om et firma først feiler.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Liker folk net-on-net? Fant en pc der. Yay or nay?

 

Helt ok i mine øyne. Jeg ville regnet dem som stabile. Sikkert ikke helt i komplett eller MPX sin liga, men jeg har ingen reservasjoner med å kjøpe dyrt utstyr hos dem (med tanke på reklamasjonsperioden). Kjøpte nettop nytt high-end headsett derfra til jul f.eks.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Liker folk net-on-net? Fant en pc der. Yay or nay?

 

net on net er ikke de beste

 

men det kan jo hende at prisen på PCen kan veie opp da, hvilken PC fant du?

 

 

Jeg bare tok en sjanse og gikk for det, endte opp med å kjøpe denne:

 

http://www.netonnet.no/art/data/laptop/skjermstorrelse/laptop-17-tom/msi-gt780dxr-429ne/162500.3004/

 

Det stod lenge mellom den og en ASUS g74sx for min del. Og etter en del reviews og dyp meditasjon, og en del youtubevideoer, bestemte jeg meg for at det var en bra pris i forhold til hva jeg får... håper jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...