Gå til innhold

Display eller "fotoramme" for temperaturvisning


Anbefalte innlegg

Jeg skal sette opp et display for temperaturovervåkning hos opphavet.

 

Utgangspunktet er IO-Bridge 204, med 4 temperatursensorer som skal overvåke to 3000 liters varmvannstanker. Dette skal kobles kablet/trådløst via en ruter som står i hovedbygningen.

For å slippe å måtte sjekke status/temperatur på pcen hver gang, så er jeg på jakt etter et display i størrelsen 3-6" som kan kobles trådløst/kablet til nettverk, og støtter javascript/html. Det skal helst bare være en liten boks/ramme som kan henge på veggen ved utgangsdøra slik at det er enkelt å følge med på.

 

Det viktigste momentet er at det kan kobles til 230V nettspenning og nettverk, og fungere uten videre mye dilldall. Det skal være i kategorien "som bare funker". Lavt strømforbruk osv er selvfølgelig også viktig. Bonusfunksjoner er selvfølgelig om det har f.eks en liten høyttaler slik at jeg kan legge inn varseltoner ved lav temp o.l.

 

Det første jeg ser for meg som kan være billig og inneha riktige egenskaper må være fotorammer, men jeg har ikke klart å finne noe som passer. Er det andre alternativer eller enkle produkter jeg har gått glipp av?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...