Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Forelsket i jente i ustabilt forhold


Anbefalte innlegg

Jeg har klart den store feilen å bli forelsket i ei jente som er i et forhold. Forholdet er veldig ustabilt, akkurat nå er det visst slutt, men hun angrer (hun som endte det).

 

Litt bakgrunnshistorie: Jeg møtte henne ute i høst. Vi går på samme høgskole og bor relativt nært hverandre. Første gang jeg møtte henne var på et vors. Jeg drikker som regel relativt mye, og denne kvelden var intet unntak. Samtidig sier jeg veldig mye dumt, og kan oppføre meg mindre pent når jeg blir full. Jeg snakket litt med henne etter en del flytende mot, men det endte med at jeg sa noe mindre upassende, og det ble ikke noe mer prat den kvelden.

 

Etterhvert har vi fått bedre kontakt, og vi snakker sammen på skolen, ute, meldinger osv. Vi har begge blitt veldig ærlige om privatlivet når vi snakker sammen. Hun har fortalt at hun krangler mye med kjæresten, og at de ikke har hatt sex på 2-3 måneder. Jeg åpner meg først når jeg blir veldig full, og da er det ikke noe filter. Jeg har grått foran henne, og fortalt at livet mitt ikke er rosenrødt. Jeg har sagt en del slemt til henne, plutselig bare stukket av, men hun tilgir meg hver gang. Hun er i tankene mine nesten hele tiden, og det sliter meg ut. Jeg har så lyst til å fortelle henne om følelsene mine, men jeg er redd for å ødelegge vennskapet.

 

Det jeg ser etter er hint fra henne om hun er interessert i meg. Jeg har lagt merke til at hun fikler med håret noen ganger når vi snakker, hun gav meg julegave, sender meg ofte meldinger (ber meg om å komme dit hun er når hun er full), vil se film sammen osv. Men jeg føler ikke at dette er sterke nok signaler. Samtidig bor hun med kjæresten, noe som gjør det vanskeligere. I tillegg virker det som du må "passe" på meg når jeg er full. Se at alt går bra, følge meg hjem, dere skjønner greia.

 

Hva skal jeg gjøre?

 

 

Postet av anonym: bca7a936a3fd53c23ce38decb1b372a5

 

Postet av anonym: bca7a936a3fd53c23ce38decb1b372a5

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For en tid tilbake gikk jeg ut av et forhold og rett inn i ett nytt, og det gikk veldig fint for meg. Men da var jeg ferdig med forholdet jeg gikk ut av lenge før jeg gikk ut av det... Selv om det gikk fint for meg, tror jeg ikke det er noe du burde satse på. La hun gli vekk fra (eller tilbake til) kjæresten slik som føles rett for henne. Gi hun tid etter et eventuelt brudd til å finne ut av hvilken følelser som er for deg og hva som er hennes behov for kjærlighet. Så ta tiden til hjelp, uten å presse jenta den ene veien eller den andre. Hun er tross alt i et forhold, og da bør du holde lav profil ;)

Lenke til kommentar

Støtter det Anaio sier. La det gå litt tid, men ikke gi opp. Du kan eventuelt trappe opp ett hakk, uten å si hva du føler for henne. Du kan være mer med henne, gi hei og hadeklemmer (viss dere ikke gjør det allerede), hvem vet, kanskje sklir en klem over i et kyss en dag? Kanskje hun da skjønner (viss dette er tilfellet) at det er deg hun vil ha. Da har du jo ikke gjort noe galt, ikke pressa for mye, du har bare... latt det skje. :)

Lenke til kommentar

Tusen takk dere :)

 

Jeg prøver bevisst å unngå å snakke om forholdet de har, og hvis hun tar det opp, så sier jeg alltid at det kommer til å ordne seg osv. Jeg vil jo ikke "stjele" henne fra kjæresten.

 

Jeg har tenkt å sende henne en veldig hyggelig nyttårsmelding, men uten noen hint. Samtidig lurer jeg på hvordan jeg skal forholde meg til henne når skolen begynner igjen. Skal jeg fortsette å gjøre noe sosialt med henne, eller "unngå" henne... Jeg vil være med henne, samtidig som jeg vil glemme henne.

 

Postet av anonym: bca7a936a3fd53c23ce38decb1b372a5

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...