Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

BF3 lagger på en rar måte, task manager sier jeg har lite physical memory.


Anbefalte innlegg

Hei, etter jeg instalerte den forige 4 gig patchen til BF3, så har spillet begynt å lagge på forskjellige måter. Jeg klarer å spille spillet, men jeg får laggspikes, figuren beveger seg plutselig litt tilbake og spillet fryser i et sekund av og til. Jeg tipper det er pga. at physical memory står på 50% når jeg er på desktop og bare har steam og origin oppe, + noen små programmer som ikke krever mye. Men med 8gb ram burde jeg vel uansett ikke ha noe problemer med det i spill enda, og desuten syntes jeg det er litt rart at jeg skal klare å bruke halvparten av kapasiteten uten å ha noen store programmer oppe. Har aldri hatt dette problemet før, så vet ikke så mye om det. Jeg tviler foresten på at jeg har problemer pga. nettet eller serverne, ettersom at kompisene spiller laggfritt og jeg har normal ping og hastighet opp og ned. På forhånd takk for all hjelp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Greit nok det, men det jeg har en mistanke om er at den bruker såpass mye minne når jeg spiller, at det går utover spillet. Syntes også at det er ganske rart at den plutselig bruker så mye, når jeg hele tiden før har ligget på langt mindre.

 

Edit: Det tar foresten mye lengre tid å loade serverne og banene, så jeg kommer inn en stund etter runden har startet. Ikke så veldig morro.

Endret av lolidude
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...