Gå til innhold

Når vil Nokia Lumia 800 komme i salg i Norge?


Basskasse

Anbefalte innlegg

Syns det har vært så mye frem og tilbake her. NÅR kan man bestille den i Norge? Altså ulåst, helst ikke fra utlandet. Evt hva tror dere prisen kommer til å ligge på? Får lønning den 5 desember. Har den kommet da? Eller må jeg nøye meg med Titan? Trenger ny mobil fort :p

Endret av cyclo
Emnetittel forbedret
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Må innrømme at jeg synes det er rart at det drøyer sånn. Vanligvis dukker de nyeste nokiane ganske raskt opp i Norge... Forøvrig var jeg så heldig og vant en slik at hvis noen lurer på noe så er det bare å fyre løs:-)

De klarte ikke å produsere nok til å dekke region markedet sitt regner jeg med. Når man har regions lansering så blir det blant annet lettere å marknedsføre det stort enn å lansere det fortløpende land etter land.

Lenke til kommentar

Hei! hvis den allerede ligger på netonnet.no, hvorfor har ikke fler kjøpt den i Norge? noen som fraråder meg å kjøpe den, den 5 desember? Noen formeninger om denne siden, posetive/negative erfaringer? sitter med en defekt mobil her, og har egentlig ikke tid til å vente til januar! takk

 

mvh stahal

Lenke til kommentar

Er ingen problemer med å kjøpe mobiler fra NetOnNet, da det er rask levering og god service.

 

At du trenger å spørre om hvorfor ikke fler har kjøpt den, er nesten overraskende. Hvis tar en titt på prisen, så henger ikke den på grep i det hele tatt.

 

Fra utlandet ligger den på ca.4200,- og den skal nok enda litt ned før vi finner stabil pris. Telefonen er bare sluppet i noen få land og dermed kan dem ta blodpris på importvarer per i dag.

 

Per nå har Nokia-importører fått 1. februar som dato for levering til Norge.

Lenke til kommentar

Ser den ligger ganske billig på Play.com !! Noen ulemper med å kjøpe derfra, sett bort fra færre år reklamasjon? Har gode erfaringer med butikken også, så dette ser bra ut! Jeg mister vel ikke noen norske deler ved mobilen? Språk osv? takk for svar!

 

Så er det det om de har telefonen inne da.. men det hadde vel stårr hvis de ikke hadde den på lager :)

Lenke til kommentar

Fler som er enige at 5000 kroner (billigste i følge prisguide.no) er litt VÆL mye for Lumia 800?

 

Når jeg så den tenkte jeg 3-4k, og det er ikke egentlig noen specs som tilvarer noe mere. Prøver nokia å tjene opp penger etter at de dret seg ut med MeeGo etc. med høy pris på denne telefonen? Høres ut som en dårlig strategi.. Eller er den faktisk verdt 5000 kroner?

 

Med den prisen kombinert med mangler som ingen mulighet for minnekort, så er denne mobilen helt uaktuell for meg..

Endret av Olliw
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...