Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Påvirkes av en annen mann.


Anbefalte innlegg

Jeg har en kjæreste, kjempe nydlig gutt som jeg er veldig glad i. Vi har ikke vært ilag så utrolig lenge, vell og merke. Problemet er bare det at, før jeg møtte kjæresten min. Så var jeg veldig intressert i en annen kar. Han bor langt unna. Men jeg klarte ikke slutte tenke på han, jeg var så utrolig betatt. Etterhvert trodde jeg dette gikk over, men tydeligvis så har det ikke gjort det. Etter at han fikk dame, har ting gått greit og følelsene dabbet av. Men i det siste har følelsene begynt å komme tilbake igjen. Tenker mer og mer på han. Hver eneste dag.

 

Det verste er at dette faktisk påvirker mitt forhold til min kjære. Det er ingen tvil om at det er kjæresten min jeg vil ha. Så jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke klarer å la være tenke på denne andre karen. Det er så irriterende, såppas at av og til når jeg og kjære skal ha sex så klarer jeg det ikke, fordi jeg tenker så mye på denne andre karen.

 

Den andre karen vet ingenting om det, og jeg vet at han er veldig glad i dama si, så der er ingenting å hente. Jeg skulle bare ønske jeg kunne komme over dette. Vi har aldri hatt noe på gang, nesten ikke snakket ilag heller. Så jeg fatter virkelig ikke hvorfor jeg har denne intense tiltrekningen mot han.

 

Det er heller ingen andre menn jeg tiltrekkes mot. Og jeg er veldig glad i kjæresten min, og vil ikke gjøre det slutt eller være utro mot han. Men hva kan jeg gjøre for å bli kvitt denne lengtingen etter denne andre karen? Jeg ser ikke på han som kjærestemateriale engang, kunne ikke tenke meg det.

 

Hva skal jeg gjøre? Hva KAN jeg gjøre?

 

Postet av anonym: 4edc40e59a4768e2420093e1a8fb3033

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette hørtes veldig kjedelig ut.. Det du kan gjøre er å ta det opp med kjæresten din å legge det frem på samme måte som du har skrevet her. Nå kjenner jo ikke jeg kjæresten din, men han vil nok bli lei seg men samtidig hjelpe deg å finne ut av hvordan dere sammen skal komme dere forbi dette stadiet ditt? En annen ting å gjøre er å sette deg ned å skrive et tankekart, der du fører opp alt du tenker og føler om denne karen. Det vil hjelpe deg å få et helhetsbilde over situasjonen i allefall. kanskje du finner ut at det ikke er noe særlig positivitet rundt han og at du "lander på bakken" igjen?

Lenke til kommentar

Ja, dere har jo forsåvidt begge to et poeng. Men jeg velger å tie stille om det, til det eventuelt går over. Gjør det ikke det, får jeg vurdere saken på nytt om et år. Han bor jo uansett så langt unna at ingenting skjer. Dessuten blir jeg bare mer og mer glad i kjæresten min og dermed så mister jeg mer for han andre karen. Satser på at dette går over av seg selv.. Følelser er jo ikke noe man kan kontrollere når det kommer til den her slags.

 

Men takker for innspill!

- Trådstarter.

 

Postet av anonym: 4edc40e59a4768e2420093e1a8fb3033

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...