Gå til innhold

Tomt for smør.


tomkjetil

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Så vidt jeg vet er det ikke nødvendig å konsumere smør for å overleve, så jeg vil tro at de fleste lavkarbo-fanatikere rett og slett spiser noe annet en smør.

Skrevet

Strengt tatt bevist for lenge siden at fett er farlig. Greit nok, kanskje ikke den undersøkelsen som holder mest vann av alle, men likevel, vi var alle enige om at fett er farlig. Må være mulig å holde seg til en bestemmelse.

 

Hva skal du med smør? Dersom du er fornøyd med margarin resten av året bør det vel duge i jula også? Det er jo bare sunnere smør!

Skrevet

På lavkarbo er mye av pointet å spise mye fett. Pleier som regel å steke maten i smør eller ha det på brødskiven (lavkarbo brød). Det er folk som spiser smør rett i fra boksen også, skrekk og gru!

Skrevet

Steike egg og bacon? :new_woot:

 

De kommer til å bli feite som smørbukk. Bacon steker vel forresten i sitt eget fett?

 

Ja, nei, ikkje veit eg. Men synes lavkarbo-drittet er noe skikkelig tull, uten at jeg har noe særlig å begrunne det med, annet enn at det er nok et sånn slanke-hysteri

Skrevet

Jeg liker min diet mye bedre, spis god mat, lev godt å dø når man er 51 av hjerteinfarkt.

 

Da slipper man også å dra i kofermasjonen til barnebarna

 

Problemet er vel at man like gjerne kan få hjerneslag, miste taleevnen og sitte der med skjeivt ansikt.

  • Liker 1
Skrevet (endret)

 

Hva skal du med smør? Dersom du er fornøyd med margarin resten av året bør det vel duge i jula også? Det er jo bare sunnere smør!

 

Hvem har sagt at margarin er sunnere enn smør? Det stemmer nemlig ikke på generellt grunnlag, men har tradisjonelt sett vært propaganda fra produsentene. Smør inneholder mettet fett som ikke er sunt for hjerte og blodårer, men her er det snakk om mengde. - Margarin inneholder varmebehandlet palmefett bla annet som er mye mer usunt.

 

Og at fett er usunt er heller ingen absolutt sannhet. - Vi må ha fett for å leve.

 

Alt er usunt i for store mengder.

Endret av kjetilkl
  • Liker 5
Skrevet

Jeg liker min diet mye bedre, spis god mat, lev godt å dø når man er 51 av hjerteinfarkt.

 

Da slipper man også å dra i kofermasjonen til barnebarna

 

Problemet er vel at man like gjerne kan få hjerneslag, miste taleevnen og sitte der med skjeivt ansikt.

 

Det er derfor du må passe på at når du får Slag/infarkt at det er så stort at du er død på sekunder. Ikke noe halv dødlig sak, derfor må du ikke ha for høyt kolistrol men ALT for høyt.

 

Blodet ditt skal være så tykkt med fett at du kan bruke det til å smøre bil deler med det.

 

Ja, kanskje det er det jeg burde satse på. :hmm:

Gjest medlem-1432
Skrevet

Fett er ikke farlig, kroppen trenger fett i stedet for karbo. Jeg er ikke på noen diett men prøver så godt jeg kan og kutte ned karbohydrater og spise mer fett og proteiner. Kjøper ekte smør og ost ja.

Skrevet

litt kjedeligt at det er tomt for saus, når en av de få gode sausene som lavkarbo folkene kan spise , nemmelig bearnais innheolder store mengder smør. kan jo også bruke maragarin eller olje tillsatt smørsmak , men er ikka akuratt det samme :/

Skrevet

Vurderer nesten å lage mitt eget smør...

 

Disse lavkarbo-drittsekkene altså. Først tok de fleskepølsa. Så tok de bacon'et. Og nå har de faen meg tatt smøret også. Både meieri- og setersmøret. Jeg har hørt at de selger rent fett på plata, som man kan sprøyte rett inn i blodårene.

  • Liker 2
Skrevet
Jeg har hørt at de selger rent fett på plata, som man kan sprøyte rett inn i blodårene.

Takk for informasjonen! Første og beste billett til Østbanehallen er bestilt. :)

Skrevet

Jeg liker min diet mye bedre, spis god mat, lev godt å dø når man er 51 av hjerteinfarkt.

 

Helt enig! Hvorfor spise mat som smaker drit og leve som en grønnsak til man er 80?

  • Liker 3
Skrevet

Helt enig! Hvorfor spise mat som smaker drit og leve som en grønnsak til man er 80?

Er helt sikker på at det ikke er en direkte sammenheng mellom kosthold og smak. Er du dårlig til å lage mat smaker det mindre godt uansett hva du lager, og omvendt. Har fått servert lavkarbomat som har vært veldig god - godt eksempel er en asiatisk restaurant i Karl Johan i Oslo, den i 2. etasje bare noen hundre meter opp fra Oslo S. Peking and - la risen ligge, og vips, lavkarbo.

 

En sommerferie under studietiden levde jeg på kyllingkarbonader og ris. Ikke godt den fjerde uka, uansett hvor mye krydder jeg brukte.

 

Nuvel, får ikke inntrykk av at du har smakt god mat når du sier at det som ikke er godt smaker drit. Ideelt sett er det et stort sprik mellom dårlig mat og drit.

 

Smørmangel har vel noe med melkeproduksjonen å gjøre også? Er det bare lavkarbofolket som har slutta å drikke melk, eller gjelder det andre? Melkeordningene på skolene, hvordan er det med slikt nå for tida? Mulig dagens unge er lavkarbounger, i såfall bør de straffes for å være delaktige i denne smørkrisa.

Skrevet

Angående kvaliteten på maten avhengig av om den er lavkarbo eller ei; husk at vi som ikke bryr oss får det beste av alle verdener, det går rett og slett ikke an å slå det om du skal følge en diett! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...