Gå til innhold

Problemer med GTX 480 skjermkort (eller driver?)


Anbefalte innlegg

Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 280,26 stopped responding and has sucsessfully recovered.

 

Skjermen fryser og bli svart etter noen sekunder. Deretter blir den normal og feilmeldingen over popper opp i menyen nede til venstre på oppgavelinjen. Av og til kommer det også feile farger på skjermen, eller noen felt blir røde.

Noen som har en løsning?

Noen som har opplevd det samme?

Takk for all hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Dette skjer med de nye driverne. 280 og 285 driveren. Jeg har prøvd å innstallere eldre drivere men det godtar ikke kortet.

Det skjedde etter jeg innstallerte de nye driverne.

Det skjer i tide og utide, men faktisk blir det verst utspilling når jeg ser på youtube videoer (bruker flashplayer kanskje?)

Kan det være fysisk feil... ?

Kan meddele at jeg påmonterte vannkjøling en stund før, men tror ikke det har noen betydning.

Lenke til kommentar

Det kan definitivt være en fysisk feil - men om problemet oppstod ved installasjon av et nytt sett med drivere så er det jo logisk å prøve et par forskjellige eldre drivere også for å kunne utelukke dette som en faktor. Uansett symptomene du opplever så vil jo alltid det som skjedde rett før feilen være en sterk kandidat.

 

Hva mener du egentlig med at kortet ikke aksepterte driverene når du prøvde dette? Du vet hvordan man manuellt installerer en driver right? Får du da opp noen feilmelding eller noe slikt? Beskriv den feilsituasjonen bedre.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Ja jeg kan innstallere drivere manuelt ;) Kan en god del om pc.

Feilmeldingen jeg får er at det allerede eksisterer en nyere driver til kortet og at jeg derfor ikke trenger den gamle driveren. Med suksess klarte jeg å innstallere 280 driveren. Men ved neste pc oppstart innstallerte faktisk pcen 285 driveren på nytt... Merket dessuten ingen forskjell på disse to driverne. Som sakt varierer voldsomheten til feilene. For eksempel noen ganger blir det bare noen røde firkanter som forsvinner etter hvert. Andre ganger kan hele skjermen bli rosa eller lignende.

Har ikke brukt pcen på en stund, siden jeg har vært hjemme med familien og ikke i leiligheten, men skal spille hele helgen, så kan komme med en oppdatering på problemet slik at jeg kan forklare det mer grundig.

Tusen takk for all hjelp!

Forresten kom jeg på at han som reparerte(eller forsøkte å reparere) pcen sa at han ikke hadde opplevd noen feil med skjermkort driverne og at han brukte en gammel skjerm med VGA inngang. Jeg har en rimelig ny skjerm som benytter hdmi kanskje det kan ha noe med problemet å gjøre eller er det utelukket... ? Eller kanskje han bare ikke gjorde de rette oppgavene som får feilen til å oppstå?

Tusen takk igjen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...