Gå til innhold

BK: - F e n d e r -


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vakkert enkelt bilde

liker fargetonene og bakgrunnen en kan skimte speiling av trea

og tåkedisen som skiller land og vann

Liker dette :)

 

Takker for kommentaren Tove Iren, er usikker på dette - holder for tiden på en del veldige enkle komposisjoner med få elementer og stoler kun på magefølelsen. Da er det kjekt en sånn tilbakemelding :yes:

Lenke til kommentar

Har sans for dette!,muligens litt midtstilt,samt personligt synest eg ikke om de grålilla fargeskjæret i bilde.

 

Hei Tor, ja det er midtstilt - men det er brukt som et bevisst virkemiddel her. Er enig med deg angående fargeskjæret, jeg landet på dette fordi det ble for kaldt når jeg beveget sliden lenger ned på skalaen - det var vel ett eller annet med lyset denne dagen. Kanskje s/h ville fungert bedre her. Takker for kommentaren :yes:

Lenke til kommentar

Dette er etter min smak, men føler likevel at det blir noe statisk. Kanskje et element til i bildet som sammen kunne balansere om bildets senterpunkt.

 

Ja, jeg har dyrket det statiske her - synes også at det uttrykket kan ha sine kvaliteter, særlig i 1:1 format, men føler vel at det er som du nevner at det er ett eller annet som ikke helt er der enda eller mangler. Har også dette med fenderen plassert nede til h. i RoT, men da ble det du nevner om savn av et annet balanserende element enda mer påtrengende. Det er bare å lete videre, takker for kommentaren :yes:

Lenke til kommentar

Enkelt og greit dette! Synes dog det mangler noe "dynamikk" kanskje...! :)

 

Hei og takker for kommentaren Svein Magne :yes: jepp jeg har med hensikt gått etter det statiske her, og da forsvinner som du har merket dynamikken. Men midtstilling og 1:1 gir et annet uttrykk som jeg mener også har sine kvaliteter, men er fullstendig klar over at ikke alle ser det, eller rett og slett ikke liker det :yes:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...