Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Forelska i lærern!


Anbefalte innlegg

Oh, did'nt see that one coming.. :hrm:

 

Jeg skjønner ikke helt hva du mener.

 

Jeg har bare en ting å si; GO GO GO GO!:D

 

Jeg har utrolig lyst, men jeg er redd for hva andre vil synes om meg hvis de finner ut av det. Og for det andre så er det mye verre konsekvenser for han, når man tenker seg om. Han kan jo både bli anmeldt for pedofili og for at han som lærer ikke har lov til å ha samleie eller ha forhold med en elev. Men igjen, så sier hjerte mitt noe heeelt annet, og man sier alltid at man skal følge hjerte sitt, men hvorfor måtte jeg forelske meg i læreren min liksom :(

 

Men skal på fest snart, så får sikkert da en viss avveksling da. Og ikke tenke på han, ikke mate forelskelsen. Men igjen så har det jo seg sånn at jeg kommer til å se han flere timer hver eneste dag, utenom helgene da.

Hvorfor må kjærligheten være så utrolig komplisert..

 

Postet av anonym: 669a8a22636ae65ba8dd1c8b11184d24

Er det virkelig så komplisert? :dontgetit:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg forstår at det sikkert virker skikkelig simpelt for en utenforestående. Dere mener sikkert at jeg bare skal komme over han og forelske meg i en annen. Men det er ikke så enkelt! Har noen av dere opplevd "forbudt" forelskelse på en eller annen måte?

 

Postet av anonym: 669a8a22636ae65ba8dd1c8b11184d24

Jepp. Jeg har opplevd det. Første gangen ga jeg faen. Hvilket jeg kom til å angre på, naturligvis. Andre gangen gjorde jeg det stikk motsatte, hvilket jeg ikke angra fullt så mye på. Riktignok var det ikke så forbudt som dette, men en smule forbudt. :)

 

Edit; Du må for all del ikke høre meg på. Finn deg heller noen på din egen alder. :)

Endret av Langdon
Lenke til kommentar

Har noen av dere opplevd "forbudt" forelskelse på en eller annen måte?

 

Postet av anonym: 669a8a22636ae65ba8dd1c8b11184d24

Ja, jeg har opplevd det opptil flere ganger og sitter også fint i det akkurat nå. Selv vil jeg definere dette som forbudt - dvs i kategorien hvor jeg ville sagt no-go/glem det/bail, om jeg hadde blitt spurt om råd i den forbindelse.

 

Relativt nylig blitt kjent med ei jente. Om halvannen måned splittes våre veier for hvem vet hvor mange år. Hodet sier at jeg burde styre unna henne, men det er alt annet enn lett. Senest i går var begge ute på byn, og senest i dag våknet jeg opp ved siden av henne. Jeg er fullt klar over at begges oppførsel vil lede til at begge blir såret, men tankegangen endres tydeligvis for begge i det øyeblikk vi ser/snakker med hverandre.

 

Den moralske preken er at selv om situasjonen suger skikkelig akkurat nå, så vet jeg at når dette ikke går så er det bare å innstille seg på å akseptere at det vil komme andre muligheter.

Endret av MrBrightside
Lenke til kommentar

Her er mitt tips: KEEP AWAY! Kjører du på her ødelegger du hans liv, ditt eget liv, og du setter din og hans families renomé i et dårlig lys! Jeg vet hva jeg snakker om, da et nært bekjentskap av meg absolutt skulle flørte, og prøve å ha et forhold til læreren sin, foreldrene hennes fant det ut, og vips mistet han jobben sin, og ble anmeldt for grooming. Dessuten er faktisk dette noe av det ekleste jeg kan tenke meg, fysj! Finn noen på egen alder, eller pluss på max 4 år. Da bør du overleve.

Lenke til kommentar

Du har fått masse svar. Selv har jeg forklart deg grundig at om du vil ha læreren sparka f ra jobben, rettsak med din mor og far som tilhører, + mye annet (se mitt svar tidligere) så bare kjør på.

 

Selvsagt er det ikke enkelt å bryte. Men hvor i alle dager har du det fra at livet er enkelt?

Folk dør av kreft, tar livet sitt, blir voldtatt, blir kjørt ned av en tulling i fylla, + mye annet du kommer til å møte når du blir voksen.

 

Glem at ting er lett. Det koster å leve. Det koster å bli voksen. Livet er ikke lenger en godteributikk for deg som er over 15 år.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...