Gå til innhold

Kjøreripe spill ødelagt reklamasjon?


Anbefalte innlegg

Kjøpte meg xbox for 1-2 ukersiden. Xboxen har nå laget en kjøre ripet i fifa 12 spillet mitt. Jeg ringte tilbake til butikken og spurte om jeg hadde noe form for reklamasjonsrett iforhold til at det er nytt. Betalte jo i underkant av 3000 kr for xboxen og noen spill. De si er at jeg ikke har det?. Noe må jeg vel ha?

 

Dette kjøpte jeg på Gamestop. Jeg spurte om jeg trengte garantien, og da forstod jeg det slik at jeg ikke trenger den Game proextion på fifa 12. siden det går på 90 dagers garantien til EA sports.

Hva gjør jeg nå? noe jeg kan si? håper på kjappe svar.

 

Isåfall, hvis de ikke kan gi meg et nytt spill, så vill jeg heve kjøpet. dette er ihvertfall dårlig " service "

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan ikke reklamere på spillet siden dette er xbox360 sin feil. Du kan reklamere på xbox360 men ikke spillene som ble kjørt og spilt i xbox360!

 

Siden jeg vedder på at spillet var uten riper da du pakket det ut og spillet fikk riper etter at den ble brukt i xbox360 din. Du kan bare reklame hvis cd en var ødelagt eller hadde masse riper etter at du pakket det opp og da vil reklamasjonen foregå på selve dagen eller neste dag etter at du hadde kjøpt spillet.

 

Butikken kan ikke gi deg et nytt spill fordi det er du selv som har laget ripene på CDen ved å spille det i en Xbox. Dermed gjelder ikke reklamasjonsretten på spillene som blir brukt i xbox360, men du kan reklamere på selve xbox360 og få en ny xbox360 hvis xbox ikke fungerer som den skal.

Endret av VoltMoon
Lenke til kommentar

Har du game protection kan du få nytt spill, men det vil nok fort bli riper om du beholder xboksen. Om jeg ikke tar helt feil er det tre års garanti på xboksen (om du har kvitteringen, selvsagt), og i så fall er det bare å ringe Microsoft og få dem til å hente den. Eventuelt kan du spørre der du kjøpte den om de tar den inn og sender den inn for deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...