Gå til innhold

PL: 5.11.11 Liverpool - Swansea, Anfield


Hyperio

Anbefalte innlegg

733.png vs 791.png

 

Dato: 5.11.11

Kamp: Liverpool - Swansea

Stadion: Anfield

Kampstart: 16.00

TV: TV2 PL HD2

Kommentator: I dunno

Dommer: Phil Dowd

 

Liverpool får besøk av Swansea hjemme på Anfield. Etter en flott 2-0-seier mot West Bromwich har laget positiv energi fra forrige gang og selvtilliten bør være høy før dette oppgjøret. Trenere og spillere vet også at de er det laget som hittil i PL har skapt flest målsjanser. Og hvis oppturen nå også skal gjøre opp for alle de brente sjansene så kan det bli målrikt her. Det ligger også en del press på Liverpool siden de bare ligger på en litt kjip 6. plass med 18 poeng. Det forventes rett og slett seier.

 

Det kan likevel bli vanskelig. Swansea er nyopprykket og som ofte slår disse lagene godt fra seg innledningsvis i sesongen. Det har Swansea gjort og ligger på 10.plass med sine 12 poeng. I deres forrige kamp vant de mot Bolton hjemme, men det trenger ikke å være en indikasjon på en ny seier da Bolton som kjent sliter i bunnen i år. I tillegg er bare 1 av deres 12 poeng hentet på bortebane. Da er det lett å være enig med oddssetterne.

 

Liverpool må nok klare seg uten de lokale heltene Gerrard og Carragher som begge er ute med skader. Forrige kamp mot West Bromwich indikerte ikke akkurat at de er avhengige av de to da de leverte kanskje sin tryggeste kamp hittil i sesongen. Laguttaket vil nok ikke overraske noen, men det er forhåpentligvis nok til 3 nye poeng.

 

h8cED5FCP6dhsr09RMWumwFW96RQsJ4y0AFvqhFPJuUA.jpg

 

Remember, remember, the 5th of November!

Endret av Hyperio
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vinner denne nå, takk på forhånd Hyperio!

 

hehe, men seriøst. Blir ingen lett match, om vi ser bort i fra Liverpools elendige statestikk mot opprykslagene de siste årene, samt liverpool liker ikke walisiske(??) lag. tapte jo mot cardiff den ene gangen. Huff og huff. Swansea er muligens uvjevn i resultat og spill, men walk over. Det blir det ikke.

 

 

Bellamy fra start imo.

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...