Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Begynner å like jente - fortelle henne eller ikke ?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg har det siste året gått på folkehøyskole, og der ble jeg kjent med ei jente. Vi ble ikke ordentlig venner før litt etter jul, og man kan vel på mange måter si at hu redda året mitt. Nå i sommer lekte vi litt med tanken på å flytte sammen, men hu endte opp i en studentby mens jeg endte opp på en arbeidsplass 50 mil unna. Her skal jeg sannsynligvis være til sommeren, deretter skal jeg studere i samme område som jenta. Har besøkt hu regelmessig siden jeg dro dit jeg er nå. Liker hu veldig godt .. altfor godt har jeg nå begynt å merke. Kjenner jeg begynner å få visse følelser for hu, og derfor er det så utrolig irriterede at jeg ikke får flytta til det området før til sommeren, selv om det er lett å besøke.

 

Grunnen til at jeg må bli der jeg er nå er forberedelser til studier og videre karriere, muligheter jeg ikke ville fått noe annet sted.

 

Denne jenta har møtt et par av kompisene mine, og spesielt han ene synes det virka som om hu var litt interessert. Selv er jeg ikke i nærheten av å ha antenner nok til å plukke opp slikt ting, så jeg nekter med meg selv å tro det.

 

Men nå holder det på å klikke for meg, jeg føler faktisk at jeg må fortelle det til hu før hu går lei av meg eller at hu finner en annen, og alt jeg vil er bare å få avklaring i saken. Enten heaven or hell. Og om jeg forteller det nå, og det går skeis, så ødelegger jo det muligheter i fremtiden. Vi har lekt litt med tanken på å flytte sammen til sommeren og. Spurte henne hvorfor hu ville flytte med akkurat meg (Det er folk fra fhs hu ble bedre kjent med enn meg), så svarte hu bare at man visste når man hadde truffet gode mennesker. Har nok lite med saken å gjøre, men fortsatt koselig.

 

Da tror jeg ikke det var stort mer. :p Har et lite dilemma hvertfall, noen tips?

 

- g20

 

Postet av anonym: 6f0d3c8a599e1717dc67a3f241d6d7a5

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Støtter de to siste innleggene her! Å få en jente til å bli forelsket i deg handler mye om å skape spenning, og denne spenningen dreper du mye godt hvis du sier til henne at du liker henne.

 

Sjarmer henne! Hvis hun allerede liker deg, blir det ikke vanskelig.:)

 

EDIT: ..altså, de 2 siste innleggene med unntak av det innlegget som dukket opp mens jeg skrev.:)

Endret av Jnz
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...