Gå til innhold

BK: Solen overtar


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Satt her og bladde meg gjennom bildene på jakt etter et bilde som virkelig stakk seg ut i positiv retning. Nå fant jeg det! Fotografi er å se det som virkelig er verdt å se, og gjengi det på en så god måte som mulig. Det har du klart. Flott komposisjon, selv om gjerdet muligens trekker blikket for mye til venstre i bildet.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

hvordan er det slike bilder lagt ut på digit funker? kan man kopiere dem så lenge man gir opphavsretten til han som tok bildet? dette var jo helt fantastisk synes jeg.

 

 

NEI!

 

 

Opphavsretten tilhører fotografen, i dette tilfellett Erik Nordhagen. Det er han og kun han som avgjør når, hvor og hvordan hans bilder kan publiseres. Enhver som publiserer et av mine bilder uten min tillatelse mottar faktura for bruken de har gjort av bildet. Alternativt mottar de en anmeldelse dersom ikke faktura gjøres opp. De fleste fotografer opererer etter samme policy.

 

 

 

Jeg vil derfor på det sterkesete fraråde å gjenpublisere noe som helst som du finner på nett av bilder med mindre det er spesifisert at slik bruk er akseptert. Det finnes en del nettsteder hvor man kan låne bilder gratis eller mot en svært lav sum kunne bruk bildet. Digit er ICKE et av disse...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...