Gå til innhold

Gode råd fra dere?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

det du vil trenge er stor kunnskap innen kunstig intelligens, robotikk, elektronikk, mekanikk, bildeanalyse, våpenteknikk og telekommunikasjon for å nevne noe.

 

du vil også trenge ekstreme mengder råmaterialer.

 

jeg vil anbefale deg å starte med studier i økonomi for å få en grunnleggende forståelse av aksjemarked og handel, dermed har du grunnlaget for å opptjene midler til å finansiere hæren, her kan du regne med en bachelor grad evt master så det blir max 5 år, dermed så kan du sikkert regne med 30 år med studier etterpå for å tilegne deg nok kunnskap. så må du starte testing og utvikling, du trenger sikkert noen år på dette også, på dette stadiet finner du sikkert ut at det kan være greit å ha en grunnleggende forståelse innen terrorisme, samfunnssikkerhet, og datasikkerhet for å være sikker på at du ikke blir oppdaget, dermed kan du slenge på 10 år til på utdanningen.

 

nå har du alt du trenger av kunnskap og du har så klart lekt med robot prototyper på fritiden så du har kommet et stykke så om du legger på 5 år til med utvikling så har du sikkert en godt fungerende robot så da kan du starte å skaffe deg alle resursene du trenger samt produksjonsytstyr, dette tar gjerne noen år så innen den tid er du godt oppi 70årene, å ta over verden tar sikkert noen år det også så herredømmet ditt blir nok ikke varende noe spesielt lenge (såfremt ikke gjennomsnittlig levealder har gått i taket) om det ikke er tilfellet burde du kanskje se på muligheter for å få overført bevisstheten din til en datamaskin, så da skulle du sikkert ha studert neurologi m.m. også.

 

tror nok du ligger bedre an om du skaffer deg et par nukes og en ubåt jeg!

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...