Gå til innhold

[H] Lack of a better name - Grim Batol 10-man rekrutterer


Anbefalte innlegg

<Lack of a better name> er et nyetablert raiding guild på EU Grim Batol Horde side. Kjernen i guildet består av en gjeng IRL-venner fra Trøndelag som nylig har begynt å spille WoW igjen etter pauser av varierende lengde. Vi tar sikte på å sparke godt fra oss når 4.3 slippes. Målet er i utgangspunktet å etablere oss som det beste Horde-guildet på serveren. Ettersom vi har hatt et avbrekk fra spillet vil vi nå fokusere på å komme i gang med Firelands fra og med reset denne uken - for å koste støvet av tastaturet, geare opp og samkjøre guildet.

 

Vi er et norsk guild, og skriver/snakker norsk i guild chat, på forumet og Ventrilo, men vi aksepterer egentlig spillere av alle nasjonaliteter så lenge de forstår norsk. Til eksempel har vi et medlem i guildet som er dansk.

 

I første omgang søker vi følgende:

 

- Restoration Shaman

- Shadow Priest

- Balance druid

 

Healere/ranged dps som spiller andre classes kan vi også finne et behov for. Blant annet har vi en Warlock som selv foreslo at vi kanskje burde rekruttere en til, da det er usikkert hvor aktiv han kommer til å være. Holy Priest og Mage føler vi imidlertid at vi har lite bruk for, da vi stoler på de vi allerede har fått på plass her.

 

Det kan også være aktuelt med en Retribution Paladin, men i så tilfelle kan du måtte finne deg i å være standby til mange raids.

 

Vi stiller ingen spesielle krav til gear. Kanskje har du, som oss, nylig begynt å spille WoW igjen. Null stress. Om nødvendig kommer vi til å stille med tanks/healers (eller DPS, for den saks skyld) for rask oppgearing via Zandalari heroics og JP-gear.

 

Vi har ingen søknadsmal du skal bruke. Vår erfaring er at slike søknader ofte fører til lite informative svar, og vi ønsker en mer sammenhengende tekst. Vi vil i hovedsak vite hvem du er, litt om din historie/erfaring som WoW-spiller og hvilke ambisjoner du har fremover mot neste patch og videre. Skriv det du føler for. Søknaden skal også inneholde en link til din armory og bilde av din UI.

 

Send din til søknad til: [email protected]

 

Du kan også whispre Lloke eller Leifeldar in-game.

Endret av -Q-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...