Gå til innhold

Playstation Plus - erfaringer


aleksander_sk

Anbefalte innlegg

Har søkt en del rundt på forumet her, men finner ingen tråder som går direkte på hvor fornøyd folk er med tjenesten Playstation Plus. Er det noen som kan fortelle litt om de føler, eller faktisk vet, at de får igjen pengene de legger ut for tjenesten? Hvor relevant er innholdet fra måned til måned?

 

Har sett over loggen min og ser at jeg har kjøpt 8 spill det siste året på PSN, noe som ikke forsvarer et kjøp av Plus, men vil gjerne høre hva andre som har brukt det syns.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøpte PS+ like etter at det pågående tilbudet deres startet. 20% rabatt, altså 316 spenn for et helt år. Har så langt fått 2 "månedsnedlastningspakker" og er imponert. Føler allerede at de 316 kronene var verdt det, og jeg har 10 måneder igjen.

 

Hvor relevant innholdet er? Vel, det blir jo opp til hver enkelt. Det er alt mulig man får hver måned; minis, avatars, temaer, et bra spill som til vanlig koster en del, betatester på svært bra spill (Assassins Creed Revelations multiplayer, Resistance 3 multiplayer, Ratchet & Clank online for å nevne de jeg har fått på bare 2 måneder) og masse bra store og små spill med rabatt.

 

I tillegg får du 150MB til å lagre savegames online. Kjekt hvis du ikke er flink til å ta backup eller skal til en kompis/en annen PS3-maskin å spille.

 

Med tanke på at 316 kroner for 1 år er 26,50 per måned får du svært mye underholdning for pengene. Personlig rekker jeg ikke å spille igjennom alt jeg får hver måned. Hvor lenge blir du underholdt for 26,50,- på en kino eller ved å kjøpe et spill fysisk i butikken? Det er ikke lenge.

 

Ellers får du bare spørre hvis det er noe konkret du lurer på.

Lenke til kommentar

Minis er små spill med enkelt grafikk som du kan spille både på PS3 pg PSP. Du kan jo selv gå inn på PSN og så inn på YouTube for å se hver enkelt spill i aksjon. Ikke noe å skryte av, men jeg har faktisk spilt noen av dem litt. Det vil alltid være slik at de billige tingene dominierer nettopp fordi det koster 26,50 per måned. Ser man bort ifra minis er det fortsatt bra til den prisen. Månedens spill (

) som man får helt gratis koster normalt 110 spenn og er veldig bra synes jeg.

 

Men som sagt for å finne ut om dette er noe for deg går du inn på PSN, ser hva du får med (og hva du får rabatt på) og søker alt opp på YouTube. Spillene man får rabatt på er som regel veldig bra og populære. Forrige måned fikk man f.eks. rabatt på Limbo og Spelunker.

Endret av Ninjahamster
Lenke til kommentar

Jeg også kjøpte PS plus når det dukket opp,jeg kjøpte det pga jeg ville ha CVLOS demon,og jeg angret ikke.Etter så har jeg så og si aldri utnyttet noe av tilbudene av ps plus,mest grunnet av hvis du kjøper full versjonene av spillet så går det bare ann og spille de så lenge du har ps pluss abb,noe som er helt teit.

 

For meg så kommer det sjelden bra innhold som utnytter meg av i ps plus,ellers så har cloud storagen for saves utrolig kjekk,trur nok bare den tjenesten er verdt det.

Lenke til kommentar

For å summere opp kort så syntes jeg PS+ er ett bra tilbud for min del da jeg kjøper veldig mye nedlastbare spill og mange av disse har redusert pris hvis man er medlem og Cloud storage er også en deilig bonus i tilfelle konsollen skulle ta kvelden som har skjedd meg noen ganger. Hadde jeg kjøpt lite fra storen vill jeg ikke ha anbefalt plus for jeg syntes ikke Cloud er bra nok til å forsvare prisen aleine.

Lenke til kommentar

Ser ingen har nenvt det jeg ser som det største plusset med PS+

 

Automatisk nedlasting av patcher. Jeg har stilt inn at den skal sjekke 04.00 på natta og når man slår på maskinen dagen etter så får man beskjed om hvilken spill som har blitt patchet. Etter den siste oppdateringen så laster den også opp savegames til Cloud og syncer trofeer.

 

At det dukker opp spill som er gratis eller det er grei rabbat på er bare bonus for min del. Bestilte PS+ dagen det kom og har ikke angret siden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...