Gå til innhold

Test: Apps for navigasjon i skog og mark


Anbefalte innlegg

Annonse

[1] Random productId 12105531 from forum_279

Dere har jaggu glemt å ta med den beste kart-appen av dem alle: Locus :nei: :nei:

 

Her har man mulighet for å bruke kartene til Statens kartverk, (toporaster, sjøkart og topografisk) GRATIS og Enrio sine topografiske, sjøkart og FLYFOTO. Også GRATIS. Som i tillegg kan lastes ned permanent offline i motsetning til Norgeskart-appen hvor offline blir liggende kun i 14 dager.

 

Locus har fullverdig GPS-navigasjon med tids-sirkeler, heading-linje, augmented POI, tracks m.m., custom screen, "radar". Er også konfigurerbar til det utrolige. Enda bedre enn Viewranger som koster flesk å kjøpe kart til over Norge. Viewranger gir deg kun toporaster som ikke ser mye pent ut ved zoom.

 

Utvikleren er også veldig imøtekommende med å legge til nye features fra brukere på kort tid.

 

(dette skal også utvikleren av Norgeskart ha credit for. Det ser ut til at på sikt blir Norgeskart på høyde med Locus. Norgeskart er tross alt helt gratis mot Locus sine 35kr)

 

Edit: for å få tilgang på Statens Kartverk og Enrio sine karter og flyfoto i Locus må man hente ned en liten add-on som heter "map tweak". Også denne fra Market

Endret av gammalerik
Lenke til kommentar
Dere har jaggu glemt å ta med den beste kart-appen av dem alle: Locus :nei: :nei:

Ditto.

 

Savner også OruxMaps, Backcountry Navigator, Maverick og ikke minst TrekBuddy, som er litt merkelig når TrekBuddy Atlas Creator er nevnt i RMaps-omtalen. Alle disse får forresten flere stjerner enn ViewRanger Outdoor ...

Lenke til kommentar

Savner virkelig en bra app for iphone. virker ikke som NaVida utvikles i det hele tatt, håper snart noen tar ansvar og lager en bra app som benytter seg av statens kartverk sine kart uten at det koster.

 

Jeg hadde kjøpt det på flekken :) Leser at Locus skal være bra, men det ser ut til å være kun android det også gitt..

Lenke til kommentar

Ja, Locus er veldig bra. Men de bryter betingelsene rundt bruk av kartene. Locus Map-tweak add-on må ansees som et dårlig forsøk på å omgå reglene. Locus hadde tidligere kartverket sine kart + en mengde andre kart, men måtte fjerne disse pga rettigheter etc. Map-tweak er bare et forsøk på å dukke under radaren til Google, Statens kartverk med flere. Riktignok tilsynelatende forskjellige utviklere.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
  • 3 år senere...
  • 2 måneder senere...

litt dårlig at dere fokuserer på kun iphone og android når de også har for symbian til Nokia, denne type favoritisering har jeg sett her lenge og lurer litt på om dere blir sponset av de to overforstående.

 

skjerp dere

 

mvh rene

 

Håper det var en spøk ... vist du fortsatt har symbian så er det på tide å skaffe seg en ny tlf :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...