Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Brudd med jente. Ny plass, få venner.


Anbefalte innlegg

Jeg har nå akkurat blitt singel, og trenger noen råd om hva jeg skal gjøre videre. Jeg har gått gjennom dette før, men da bodde jeg hjemme, og hadde mange venner rundt meg som tok meg med ut og fant på ting. Nå har det seg sånn at jeg har akkurat flytta til Kristiansand, har ingen jeg kan si jeg er god venn med, og føler jeg ikke har noen jeg kan gå ut å finne på morsomme ting med.

 

Noen som har råd til hva jeg kan finne på? Klarer rett og slett ikke sitte alene inne mye lengere, men vet heller ikke hva annet jeg kan finne på enda..

 

En ting til. Ho sa ho ville fortsatte å snakke og være venner. Er dette i heletatt lurt? eller blir det bare vanskligere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er muligens lett og skaffe seg ja, men det er ikke så lett å dra ut på byen på fest osv for å ha det morsomt når ting er som de er.

 

Demantios: Jeg har tenkt det alternativet jeg også, og hra funnet meg en fotballklubb å spille for. Håper dette gjør ting litt enklere.

 

 

Jeg vet jeg kan gå ut på byen, skaffe meg nye venner osv fort. Men det er ikke alltid like lett som det høres ut som. Desverre.. Jeg er heller ikke av den mest sosiale personen. Jeg er sosial, men jeg går ikke bare bort til folk jeg ikke kjenner, så lenge jeg ikke er full, men drikke nå er ikke særlig aktuelt.

Lenke til kommentar

Jeg har også flytta til Kristiansand og kjente da ingen, så hvis du vil finne på noe er det bare å PM :thumbup:

 

Samme situasjon selv :) Flytta til flekkerøy for noen uker siden, og en elendig fadderuke førte til at jeg ikke kjenner noen enda :p Bare å sende PM om du/dere vil finne på noe!

Lenke til kommentar

I forhold til vennskap med eksen, så kan det funke fint dersom dere respekterer hverandre og dersom det ikke er voldsomme følelser hos noen av dere... Hvis du er komfortabel med å ha kontakt med henne, så syntes ikke jeg det er dumt. Men jeg tror det er veldig ufruktbart hvis det er sånn at du egentlig ikke vil ha kontakt med henne, men har det for å være snill...

Lenke til kommentar

Problemet er vell kanskje at jeg vil ha kontakt med ho, men klarer ikke å se på ho som en helt vanlig venn jeg har vanlige samtaler med.

 

Det er vel gjerne det som pleier å være problemet: man har vært på et nivå over vennskap, et nivå fyllt av intimitet og fortrolighet. Og da kan det være vanskelig å skulle gå ned et nivå igjen.

Jeg kjenner meg iallefall veldig igjen, og jeg skulle lyttet på den vonde magefølelsen og kuttet kontakten til å begynne med, isteden så gikk alt til helsikken i forhold til å ha en god tone..

 

Det beste rådet jeg kan gi deg er å bruke tid på venner og kjente og finne en hverdag uten eksen i, for så å kanskje ta opp igjen kontaken når følelsene har lagt seg(det kan gå fort eller sakte alt ettersom - for meg tok det ca 4 mnd)...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...