Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Problemer med D-Link 614+ og online.no ADSL abonnement


Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt en D-Link 614+ trådløs router og online.no ADSL abonnement. Så lenge jeg ikke bruker routeren og kobler pc'en rett inn i ADSL modemet så er det ingen problemer med å koble opp til internet.

 

Men når jeg prøver å sette opp nettverket starter problemene. Har ikke problemer med å sette opp nettverket i seg selv etter å ha kjørt "setup wizard", men av en eller annen grunn klarer jeg ikke å få koblet PC til internett etter at nettverket er satt opp. Har valgt PPoE typen internett tilgang. Når jeg skal prøve å koble meg manuelt til serveren på menyen så får jeg bare "connecting" uten at jeg noen gang blir tilkoblet.

 

Har fått en kamerat til å se på det, men han blir ikke klok av det han heller.

 

På online.no sine internettsider står det selfølgelig at de ikke gidder å drive kundestøtte til ting relatert til å sette opp hjemmenettverk.

 

Håper noen er inne kan hjelpe en nybegynner som meg. Noen som har hatt lignende problemer?

 

På forhånd takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg satt i tlf m telenor lenge for å finne ut av et slikt problem med min kamerats zyxel router. Så funka det! Etter ca. en time. Da hadde vi prøvd stort sett alle mulige innstillinger, men jeg tror det sto på defaults når det funka.

 

Har du skrudd av "Telenor PPPoE shit" i egenskapene for netttilkoblingen for PCen. Du må gjøre dette og bruke "plain" TCP/IP med auto IP (via DHCP). Dette er standard på windows PCer (vet ikke med andre OS).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...