Gå til innhold

To nye underkategorier i "Politikk og samfunn"


Anbefalte innlegg

Terrorangrepet i juli har fått en egen kategori. Planen var også en egen kategori kun dedikert til informasjon og beretninger som kunne skånes for den politiske diskusjon, foreløpig er alt samlet. Om det er ønskelig å skille (eksempelvis ha en underkategori i Historie-forumet) er det bare til å rope opp.

 

Vi opplever stor pågang med diskusjon og vil også be alle som kommer over innlegg som bryter våre retningslinjer, om å rapportere dette. Det er også viktig at man forholder seg til de føringer moderatorteamet gir, slik at man unngår å miste forumtilbudet. Les også vår takk og oppfordring hva gjelder diskusjon rundt massemordet og terrorangrepet.

 

Det er også valg neste måned, som tidligere blir det en midlertidig kategori for å fange opp diskusjonen. Politikerne har bestemt å vente til 13. august før de starter valgkampen og har varslet en annen tone i debatten, vi anbefaler det samme overfor våre brukere. Stigmatisering, kverulering, sarkasme og usaklighet bringer sjeldent en diskusjon noe sted.

 

Hjelp med å holde kvaliteten oppe og vi vil være evig takknemlig. :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...