Gå til innhold

SC 2:Kvalifiser deg til ESWC i Paris, Frankrike


Anbefalte innlegg

ESWC-kvalifisering på The Convention 2011

The Convention vil bli arrangert i Braathallen, Kristiansund dem 30. september til 4. oktober 2011. Under årets TC vil turneringsfokuset for spill være på det populære spillet Starcraft II. Vinneren av vår Starcraft II-turnering vil bli direkte kvalifisert til årets ESWC, Electronic Sports World Cup, som arrangeres 21. til 25. oktober i Paris, Frankrike. Den totale potten for hele ESWC2011 vil ligge på 220 000 USD (ca. 1.2 millioner norske kroner). The Convention håper med dette at miljøet rundt e-sport vil omfavne dette tilbudet, og benytte sjansen til å markere seg atter en gang.

 

ESWC Norge

ESWC er tilbake med en kvalifisering til norske utøvere, denne gangen med Starcraft II. Fjorårets ESWC beviste ovenfor mange at de er tilbake på gode fundamenter, og det er viktig for oss at tilbudet ligger til rette i Norge. Årets ESWC-kvalifiseringer i Norge vil utelukkende bestå av spillet SC2, og vi håper at så mange som mulig i dette landstrakte landet vil finne veien til Kristiansund, for å kjempe om muligheten til å være Norges representant i Frankrike ved den internasjonale finalen. Lions elektroniske sportklubb og StarCraft Norge samarbeider for å forene det norske Starcraft 2-miljøet. De ønsker gjennom å arrangere ESWC kvalikk, sammen med The Convention, at hverdagsspillerne inspireres til å involvere seg mer i spillsamfunnet, samt å skape et aktivt spillmiljø som fremmer våre største norske talenter.

 

 

Oversikt over årets Starcraft II-premier:

 

1. plass - Kvalifisert til ESWC i Paris, Frankrike (21. - 25. oktober) og 7500 NOK.

2. plass - 7500 NOK

3. plass - 2500 NOK

4. plass - 1000 NOK

5. plass - 500 NOK

 

Mer informasjon om årets ESWC-kvalifisering for SC2 vil komme fortløpende. Informasjon om de resterende turneringene på eventet vil komme ved et senere tidspunkt.

 

Hold deg oppdatert for framtidige pressemeldinger på convention.no

 

Convention.no - Host

SC2.no - Turneringsansvarlig

Lions - Lisenspartner

Endret av Kenkenski
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...