Gå til innhold

Kan man stole på Breivik?


Anbefalte innlegg

Tror dere det som står i manifestet og det han sier stemmer? Eller kan han ha hatt andre motiver?

Det kan se ut som han har oppnådd det motsatte av det han ønsket (AP har blitt mer populært og islamkritikk blir sett ned på som aldri før). Kan planen ha mislyktes, eller er han innerst inne fornøyd med hva som skjer nå? Vi må huske at han hadde god tid til å planlegge alt dette. En mann som kan drepe så mange kan nok sikkert også lyve.

Endret av S_J
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest member-101642

Siden manifestet hans skulle bli tilgjengelig for offentligheten, har han naturlig nok pyntet på en del for å fremstå best mulig. Et godt eksempel er alle damene og vennene han skriver om, men som ingen har kjennskap til. En massemorder er uansett den siste personen man skal ha tillit til. Om uttalelsene hans stemmer, får være opp til hver enkelt å avgjøre. Det finnes ingen fasit når det gjelder politikk og idelogi. Hans verden i hvert fall helt annerledes ut enn min.

Endret av member-101642
Lenke til kommentar

Det virker som om Breivik er veldig oppsatt på å framstå som intelligent, men istedet har druknet litt i troen på egen fortreffelighet. Det er bare å se på alt han har skrytt på seg og diverse diskusjoner han har deltatt i.

 

Jeg har veldig vanskelig for å tro på at han har vært såpass god til å forutse konsekvensene av sine handlinger, og at hele manifestet, samt hans ni år med planlegging, bare er et spill for å samle Norge og styrke Ap og demokratiet.

Lenke til kommentar

Det er bevist at svært mye av det som står i manifestet er feil, men hva gjelder hans motiver er det vanskelig å bekrefte eller avkrefte noe. Vil nok tro at det som står i manifestet er deler av grunnen, men trolig ikke helt slik som det står der. Kan se for meg at mye av motivet er at han ønsker å være en leder og en stor person som blir sett opp til, noe som jeg synest blir bekrefta igjennom hans iherdige pynting på egen livshistorie både i manifestet og ellers.

Lenke til kommentar

Personer som ABB lever i en boble der det omverden faktisk reagerer med har lite betydning, han tror at han kommer til og frigjøre hele Europa i 2083.

Han trur også at om 60 år vil folk takke han for det han gjor å han vil bli sett på som en helt.

 

Manifestet er fult tilgjengelig på nettet, har det faktisk liggenden på pcen viss du ønsker det.

Lenke til kommentar

Grunnen til at han lyver om seg selv og sitt verk, er at han vil fremstille seg selv som viktigere enn han virkelig er, for å få anerkjennelse i det høyreekstreme miljøet, og dermed tilhengere og copycats.

 

 

Ehhhm..

 

Han reknet med at folk skulle vise avstand i fra det han gjorde men at han gjore en handlig for fremtiden.

Les i manifestet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...