Gå til innhold

Gaming-pc, stasjonær


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir nok gjerne ei enkel overklokking på CPU ja, vis ikkje hadde eg gått ned til i5-2500. Bør eg ha med ein cpu-kjølar, eller er den medfølgande ok?

 

Ok, da bør du gå for et annet hovedkort. Skal du overklokke så er det P67 kort som gjelder. Til mitt bygg kjøpte eg dette, veldig greit HK.

 

http://www.dustinhom...duct/5010552345

 

Og om viften som følger med er god eller ikkje kan eg ikkje svare på, da eg kjøpte en Corsair A70 kjøler med en gang, og den er RÅ til prisen ihvertfall! :D Men den er også veldig stor, så pass på at du får plass.

 

http://www.dustinhom...duct/5010462304

Lenke til kommentar

JEg er litt usikker på SSd'n du har valgt. OCZ har hatt mye problemer med sine SSD-er det siste året (fryser etc), og jeg vet ikke om de har fått helt kontroll på problemet ennå. OCZ 2 er heller ikke akkurat den raskeste SSD-en på markedet. Men i værste fall er jo slikt ganske enkelt å sende inn for å få en ny en. Mer enn 500W PSU er også tullete med mindre du skal kjøre Crossfire/Sli, ettersom du som oftest kan klare deg med 400-450W på ett grafikkort.

Endret av saksy2
Lenke til kommentar

Greit nok, skjermkortet drar ikkje mye strøm, MEN, det er alltid veldig greit og ha noe ekstra til den dagen du evt. føler for og oppgradere. Og i tilleg så er det viktig med en god og stabil PSU vis han skal overklokke.

Okei, nå nevnte ikke trådstarter noe om "senere oppgradering", men en god og stabil PSU er greit å ha. Men vil anbefale å gå for et mer "kjent" merke i stedet for å pøse på 200-300W høyere PSU enn det du egentlig trenger

Lenke til kommentar

Takk til alle som har svart. Har endå eit spørsmål. Hadde originalt (1), men etter litt googling fann eg ein test (2) av eit som verka svært godt. På Dustinhome finn eg dog kun (3). Er det det same kortet? Er det stor forskjell? Kva kort er best av desse? Er det sannsynleg at eg vil klare å køyre Skyrim på max instillingar?

 

 

1)http://tinyurl.com/3hvgkqk

2)http://tinyurl.com/434w8g2

3)http://tinyurl.com/3s2zgq8

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...