Gå til innhold

Hvorfor stopper XP installering før windows setup på Abit K


Anbefalte innlegg

Jeg booter fra xp-cd og oppstartsfilene blir lastet inn. Det kommer ikke lenger enn dette. Kommer ikke til der hvor du kan trykke "Enter" for at windows installeringen starter. Hardisken og prosessoren arbeider veldig svakt en liten stund før det ikke er reaksjon i det hele tatt.

Alle komponentene er forholdsvis nye og kjente.

Hardisken som jeg prøver å installere på er formatert. Samme cd har jeg brukt på en bærbar for å teste at det ikke var den som det var feil med. Jeg har den nyeste bios. Er det noen som har noen lure innspill til meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har akuratt det samme problemet og vil bli svært takknemlig hvis noen hadde en løsning på problemet. Noe du kan prøve som jeg vet andre har gjort er å lage en FAT partisjon og installere WIN98 (uten å aktivisere resten av harddisken). Når du da installerer XP fra WIN98 vil ha da spørre om du vil bruke resten til XP. Gjør da dette! Dette KAN fungere!

 

MVH

davidtp

Lenke til kommentar

Har du prøvd å få installeren til å kopiere filene inn på harddisken først ("install from harddisk" el.lign).

På Win2k hadde en dette valget når en startet installasjonen fra win98 (på samme sted der en setter opp at en kan velge installeringspartisjon eller no' slikt) Har en noe sliten CD-rom der dette var eneste utveg.

 

Kan funke...

Lenke til kommentar

jepps enten flytte disken fra ata 100 kontrolleren til ata 33 kontrolleren (hadde selv det samme moboet før jeg oppgraderte) og jeg hadde nøyaktig samme feil som du....når du prøver å innstallere winXP (bare at jeg hadde de problemene med win2k (llenge lenge siden) :smile:

 

jeg har akkurat samme kontroller problem med nåværende mobo også ... og lat som jeg er så venter jeg bare på at Highpoint-tech gutta skal få fingeren ut og få releasa en winXP driver for HPT370(a) kontrolleren min ...... :grin:

Lenke til kommentar

Har satt harddisken både på standard IDE port og på Highpoint-tech sine IDE porter. Det samme skjer uansett. Som sagt, det stopper rett før jeg kan trykke Enter og setup-progressen er i gang. Det som skjer når det stopper er at alle tre lysene på tastaturet blinker og så går de alle av. Også numlock lyset som stod på hele tiden. Det virker som om hele maskinen stopper aktiviteten. Vet du om det har betydning hvilken type IDE kabel som brukes? Har du andre lure forslag. Jeg tror faktisk at jeg har prøvd alt som går ann å prøve utenom det med kabelen. Deriblant 3 forskjellige bioser. Takk for inspillet

Lenke til kommentar

Cracka meg her og cracka meg der .....

 

Den versjonen jeg har prøvd å innstallere er ikke cracka i det hele tatt ..... er snakk om en versjon som er lekka ut ...... snakk om en oem versjon uten alt det derre verifikasjonstullet til MS ... beregnet for firma slikt som Dell Fujitsu Og liknende

 

Så det er ikke snakk om no crack i det hele tatt

 

 

På den annen side kan det nevnes at det er en stor mangel på drivere til dette OSet ... virker for meg som om det bare støtter gammalt utstyr og har dårlig support for nyere

 

PS! hvorfor handle drit når du kan få drit gratis ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...