Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Smiler godt av det du sier om "legger det derfor ut som 'noe' - osv:-) Du vet det er noen kløppere her inne som kan dette voldsomt mye bedre enn meg, men har egentlig lært mye mer om bildebehandling enn jeg trodde var mulig på rel kort tid i gamle digit. Likevel kan jeg jo prøve meg - med forbehold om amatøruttalelser:-) Kuttet vinge er det ikke mulig å gjøre noe med, med unntak om en har et annet bilde med en temmelig lik vinge en kan klone inn. Da går en lengre enn jeg syns om, men det er noe annet. Måken kan fremstå helt isolert om en bruker de ulike kloneverktøyene rett, og det betyr at det samme gjelder for barnets arm eller what ever:-) Vil anta at det holder med clone stamp tool og spot healing brush tool. En kan jo faktisk lage en helt annen bakgrunn og paste måken inn om en vil.

 

Du liker uttrykket denne måka eller dette bildet har, sier du? Da må det kanskje bli noe abstrakt likevel så sant du ikke har en vinge å kopiere inn og ønsker å bruke den metoden for å redde et bilde du liker selv? Mvh May-Brith:-)

Lenke til kommentar

Synes det er et greit øyeblikksbilde. Med fuglen i fokus, uskarp bakgrunn og forgrunn (armen) skapes det et inntrykk av dybde ganske likt slik man ser det i virkeligheten. Når man ser direkte på et objekt så er det man oppfatter i sidesynet uskarpt, det er det man opplever her, og jeg tror kanskje det er derfor du (og jeg) liker bildet. Det kan oppfattes som abstrakt men er egentlig en naturlig måte å se verden på.

Lenke til kommentar

Fint fanget fugl, Ulla. At fuglevingen bryter bilderammen synes jeg bare gjør bildet mer kompositorisk interessant. Men den utydelige genseren (og særlig fargen på den) blir forstyrrende. Jeg ville nok valgt å klone den bort, noe som er enkelt, siden bakgrunnen er homogen. Sånn f.eks : http://www.doblefustasjeopphengsforkoblere.com/ullacroptemp.jpg (jeg skal slette bildet etterpå). Så er jo spørsmålet for deg om du synes det er et framskritt...eller om du synes at bildet mister noe du setter pris på..

Lenke til kommentar

Er vel ikke så veldig uenig med det de andre sier her, men jeg ville uansett ha klonet bort de forstyrrende elementene i bildet, ikke kun armen. Jeg er en sterkt tilhenger av å gjøre minst mulig i bilder, og heller prøve å få bildet best mulig idet det tas. Likevel har jeg sett og lært muligheter i bildebehandling jeg vil bruke i situasjoner som dette, altså når en opplever at en ikke vil "gi slipp" på bildet, men dette er jo opp til enhver. Alternativt mener jeg du er så god på fuglemotiv at jeg er rimelig sikker på at du kan finne nye nokså tilsvarende bilder av hettemåka:-)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...