Gå til innhold

Nokia greier ikke å lage telefoner med fargeskjermer.


Anbefalte innlegg

Ikke at det er så viktig men jeg har hatt minst 6 Nokia modeller, og det er kun en (7110 ?) som ikke var god... (stor sak med et rullehjul på )

Den første nokiaen min var en 7110, og det er den beste jeg har hatt til nå! Rullehjulet var genialt, herlig stor skjerm, plass til 160 meldinger, 500 folk i adresselista m/3 numre på hver, ++ mye annet snacks.

Eneste minuset var at den var litt stor, antenna stakk meg i låret hvis jeg hadde den i lomma.

Jeg har 3510 nå, men savner enda 7110'en, som på tragisk vis fikk antenna ødelagt..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Til alle dere som syns eg skal ta å få telefonen reparert:

Grunnen til at eg nevnte dette i forumet er at det er ikke bare meg, eg vet om ca.6-7 stykker med stort sett samme problem. Også andre modeller vet eg at det er noen som har hatt problemer med.

 

Å grunne til at eg sier at nokia ikke kan dette med fargeskjermer er at alle problemene har dukket opp på en telefon med fargeskjerm.

 

Grunnen til at eg ikke gidder eller har råd til å fikse den er at det vil ca. koste i underkant av en ny telefon. Bare minstetaksten vil vel bli på 1/4 til 1/3 av telefonen.

 

Derfor vurdere eg til å prøve en av dei nye ericson telefonene eller den ene til microsoft...

 

cnil skrev:

Tviler på at problemet har noe med at det er en fargeskjerm på mobilen. Og hva skal du, helt ærlig, med mer en 70 meldinger?

 

Hvis du ikke har råd til å fikse fonen engang, hvordan skal du ha råd til den windows telefonen som koster, tja, rundt 6000kr(?)??? (Noe rundt der)

Lenke til kommentar

OK...

Ser at eg kanskje dret meg litt ut der...

 

Poenget mitt var at vist eg reparerer telefonen så er det like greit og kjøpe en ny en... Koster nesten like mye...

 

Slike mobilrepartører har en vel en minste takst bare for å se på telefonen og så finner dei noen små feil og retter dem opp og du betaler like mye får repasjonen osm det koster å kjøpe en ny.

 

Det eg mente med at eg ikke har rå til dette var at eg bruker ikke så mye penger at eg reparer en telefon til den samme prisen som ny. Kjøper heller en ny av telefon av annet merke.

Grunnen til det er at eg tror det vil lønne seg å invistere i en ny flott telefon som f.eks. microsoft sin en å kjøpe en ny nokia.

Eg tror eg vil tape på å kjøpe en ny nokia over tid....

Lenke til kommentar

Du betaler ingenting for at de skal se på telefoene så lenge du har kjøpt telefonen der. Og finner de noen feil fikser de det på garantien som nevnt tidligere, varer et helt år. Du kan komme å hente mobilen din noen dager etterpå uten å betale noe som helst. Har selv levert inn min 6510 2 ganger på verksted. En gang bare for software oppdatering... Og nå sist for full oppjustering av lade/powerstyring... (grunnet batterikapasiteten begynnte å svikte.. Aldri betalt noe som helst.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...