Gå til innhold

Erfaringer med Lightscribe der ute ?


Anbefalte innlegg

post-64099-0-75902800-1311276521_thumb.png

 

post-64099-0-58123700-1311276412_thumb.jpg

 

 

Har i det siste sett litt på "fenomenet" Lightscribe for DVDer. Og har lagt merke til å det ikke er mange plasser i norske nettbutikker der det selges DVDer med støtte for lightscribe. Det er noen få leverandører så leverer plater med støtte for lightscribe. I alle fall ikke større spindler på 50-100stk pr pakke.

 

I og med at det er så lite av det, trekker jeg en liten konklusjon at det ikke er så fantastisk så det gir seg ut for å være.

 

Så jeg lurer på om det er noen som har noe særlig erfaring med dette? Er det ikke noe særlig tess? eller har det bare ikke slått igjennom her i Norge?

Har aldri prøvd det selv, men for min del virker det som et genialt konsept kontra det å skrive selv meg stygg og uleselig håndskrift eller, kjøpe "print-bare" plater der man må ha en egen skriver som støtter dette..

Som sagt, ønsker jeg å høre hvilke erfaringer og meninger folk har om dette produktet før jeg bestiller en hel spindle fra Amazon eller lingnende :)

Endret av treyh
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har brukt det noen ganger i forbindelse med utsending av CD/DVD med bilder fra diverse begivenheter.

 

Synes resultatet er ganske bra, men man må huske at det kun er sort/hvit med gråtoner man får frem om man velger bilder. Tekst er genialt og blir kjempebra. For å spare tid når man brenner, bør man "snurre" teksten på DVDen slik at mest mulig brennes per spinn. Dette gjelder selvsagt kun med enkel tekst og ikke om man har bilder eller tilsvarende som dekker området fra center til edge noe sted på DVDen.

 

Sist gang jeg skulle kjøpe noen på dagen, slet jeg veldig med å finne det i butikk. Fant til slutt en 5-pack på fotoknutsen til drøy pris.

 

Du må også være sikker på at du har en brenner som er merket med Lightscribe (et par bekjente har ønsket å "kopiere" mine bilde-DVDer, og har måttet gå til innkjøp av ny brenner i prosessen).

 

Edit:

Jeg har aldri funnet 50-spindler, men sist jeg kjøpte fikk jeg 25-spindler til rundt 100-lappen før frakt. Dette var DVDer.

Endret av Sovehest
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...