Gå til innhold

Whitebox CL50


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vel, for et selskap som ble opprettet på høsten i fjor, er det godt gjort å ha greid å ha jobbet der i 6 år! Jeg stiller meg bare mer tvilende til seriøsiteten til selskapet etter sånne påstander! Dessuten så er det for sent å oppgi info om angrerett over en uke etter at du får varen. Du skal nemlig få det SAMMEN med varen.

 

http://forbrukerportalen.no/ona/Publikasjo...ikasjon_view.pt

Mottar du likevel opplysninger og skjemaet fra selgeren innen 3 måneder etter at varen ble levert, begynner 14 dagers angrefrist å løpe fra den dagen du mottar opplysningene og skjemaet.

Lenke til kommentar

Jeg har nå installert .net og installert programmet. Men uansett hva jeg gjør så får jeg det ikke til å fungere. Jeg lager knappene på Alt+Gr + z på den ene og Alt+Gr + x på den andre. Og når jeg tester det i programmets eget editor så fungerer det. Så lagrer jeg det og får et eller annet fil. Denne filen kjører jeg og den installerer et eller annet i bakgrunnen. Men tross dette så fungerer ikke knappen uansett. Når jeg da åpner programmet på nytt ser og kjører filen så står det at knappen fortsatt er der, men den funker ikke i windows. Heller ikke i opera som noen skrev her.

 

Kan noen fortelle meg punktvis hvordan jeg installerer keyboard greia? Sikkert noe jeg har gjort feil.

Lenke til kommentar

Jeg har som hovedfagsstudent, levd side om side med en Zepto Znote 4100 (CL50) i noen måneder nå. Jeg ser folk her har diskutert problemer jeg selv har slitt med, men som Whitebox kanskje ikke er så flinke å hjelpe dere med.

 

Svart/hvitt i videoutgangen:

Sammen med min Znote fulgte det med en Colofix-kabel, en kort S-video-kabel som på en eller annen måte bryter slik at det blir farger fra S-videoutgangen til feks TVen. Har Whitebox lagt ved en slik kabel?

 

Pipelyd:

Mitt første møte med Znote 4100 var en hvinende pipelyd. Dette viste seg å komme fra strømforsyningsvifta som går stort sett hele tiden. Jeg konfronterte Zepto med problemet, noe som de beklaget sterkt. Jeg var innom Zepto (en stor fordel at det ligger i Oslo og i ikke langt ute i distriktet som Whitebox gjør) der de byttet vifta mens jeg ventet. Selvsagt var det gratis.

 

Zepto kunne fortelle at dette var en standard produksjonsfeil på mange CL50-maskiner, men nå som Zepto var klar over problemet, ville de sørge for at de nye partiene med CL50-maskiner de ville motta fremover var uten pipeproblemet.

 

Ellers virker ikke større-enn-og-mindre-enn-tasten her heller, men det har jeg ikke brydd meg med.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf
Jeg har lest at man skal la en laptop stå på lading i 16 timer etter man har kjøpt den, før man begynner å bruke den. Gjelder det denne modellen også?

 

Dette gjelder alt av laptops, mobiler, PDA'er også videre... Gir batteriet bedre levetid i det lange løp...

 

Jeg snakket med en i Whitebox for noen dager siden på telefon og spurte ham om dette. Han sa at det ikke var nødvendig i 16 timer, men at man ladet den til man så den var ferdigladet og så noen timer til. Jeg kommer til å gjøre dette og hvis det ble noe problemer med batteriet skulle jeg bare sende det til dem og få nytt. Aldri i livet om jeg lar min nye laptop ligge urørt i 16 timer :grumpy:

Lenke til kommentar
Ville bare si at jeg sendte min cl50 tilbake 2 måneder etter at den var kjøpt. De ga meg alle pengene igjen inkludert porto, så jeg er godt fornøyd. :-)

 

Jeg har også sendt maskinen tilbake for et par dager tilbake.. har ikke fått pengene ennå, men det er ikke å forvente at de har fått maskina ennå dah.. Uansett, jeg er egentlig godt fornøyd med selve maskina, men jeg fant ut at jeg med mitt bruk ikke trengte en bærbar i det hele tatt. Da er det utrolig greit å full pris igjen :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Er det noen her som har CL50 uten klistremerker på tastaturet?

 

Edit: Ringte Whitebox for å sjekke. De fleste maskinene har denne såkalte klistremerke løsningen. Det er fordi Zepto har hindret Whitebox å få tilsendt norske tastaturer fordi deres CL50 selges mye billigere enn Z-note 4100. "Klistremerkene" er egentlig en slags folie som har en beregnet levetid på 7 år.

 

Jeg har fått min maskin og sitter å installerer OS på den i skrivende stund. Ringte Whitebox for noen minutter siden og forsikret meg om at de var "for real" og ikke noe svindleri.

 

Syns maskinen er deilig. Holder på å formatere C: og jeg har ikke sjangs å høre maskinen jobbe. Anbefales.

Lenke til kommentar

Klistremerker!!

Når jeg var i konakt med dem, så ble jeg lovet at tastaurproblemene var 100 % i orden. Dette var tydeligvis bare bullshit.

 

Samme om det er folie eller klistermerker. Tastaurproblemet er ikke 100% iorden. Jeg får se nå jeg mottar CL50. Ser det altfor stygt ut, så sender jeg den i retur pga avtalebrudd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...