Gå til innhold

Whitebox CL50


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg la først merke til kråketegnene idag. Jeg ble så sur at jeg faktisk hadde tenkt til å ringe dem imorgen og sende tilbake hele greia. Jeg håper det kommer en bruksanvisning på hvordan man setter på tastaturet, for det er sikkert ikke bare og bare.

 

Å sette inn tastaturet er veldig enkelt, bare å vippe opp dekselet der power knappen og snarvei knappene sitter. Start fra høyre side.Da ser du to skruer som holder fast tastaturet, skru ut de og ta vekk det gamle. Liten kabel under tastatur som må dras ut.

Sett i det nye tastaturet og plugg i ledningen på undersiden. Skru det på plass og sett på dekselet igjen, og vips du er klar med norsk tastatur.

Det er et minus så langt da, får ikke større enn og mindre enn tasten til å funke. Ganske irriterende egentlig

Lenke til kommentar
Er du sikker på at mindre enn og større enn tegnene ikke finnes? For jeg trenger de tegnene!!! Hva er vitsen med norsk tastatur da. De tegnene skal ligge ved siden av shift left knappen!!:evil:

 

Joda tastene er der men de funker bare ikke hos meg, tror dette er et problem hos meg og ikke noe generelt.

De hadde testet på sine pc'er og det funket perfekt. Ellers er tastaturet veldig bra.

Lenke til kommentar

Nei den tasten funker ikke for meg heller!! :evil::evil::evil:

 

Jeg blir så jævla sur!! Jeg vil ha den tasten!!! Og jeg har windows og ikke linux så jeg får ikke gjort det samme. Kan noen poste en løsning på det. De har sikkert ikke oppe idag ellers hadde jeg ringt og klagd huden full.

Lenke til kommentar

Har CL50 jeg også, meget godt fornøyd med den til nå. Utenom når det kommer til tastaturet da, en smule surt at større og mindre enn tegnene ikke er der. Men regner med å få tilsendt nytt tastatur, forhåpentligvis med større og mindre enn tegn :roll:

 

En ting jeg lurer på er hvordan jeg oppdaterer Biosen. Ser flere nevner at de har fptt bedre benchmark resultatert etter å ha oppdatert bios. Hvis noen kunne forklart meg det hadde det vært veldig fint. :smile:

Lenke til kommentar
Prøv å google litt rundt etter ting som keycode changer eller keysym changer. Poenget er et program hvor du kan bestemme hvilke tegn som skal vises når du trykker på den og den tasten. Jeg vedder på at det er et slikt program for win der ute. Bare søk...

 

Jeg skal se hva jeg finner, hvis noen finner noe, så post det her.

Lenke til kommentar

For dem der er intereseret, så har jeg modificeret det norske tastatur layout lidt, så "<", ">" og "|" kan skrives ved at holde ctrl nede, og så bare trykke på de knapper hvor de er afbildet...

"|" lagde jeg først bagefter mærke til, var til venstre for 1'tallet, men fuck det :D

 

Men da jeg ikke kan uploade filer her, må i, hvis det er noget i ønsker, lige sige til hvis jeg skal maile den til jer ;)

Lenke til kommentar

De oppgir:

 

Alle privat kunder kan velge følgende betalingsmåte: Kontant, Visa, Nettbank, eller remisse om ikke annet er avtalt.

 

Hva vil det si å betale via nettbank? Fikk jo ikke noen valg under bestilling om hvordan jeg ville betale, så lurer på hvordan dette er lagt opp. Vil nettbank si det samme som forskuddsbetaling eller er det snakk om å få maskinen på regning, noe som virker meget usansynlig.

Lenke til kommentar

Har ikke fått noe svar fra whitebox med nærmere info angående problemet med større elle mindre tegnet, men de sa at de funket fint hos de. Så en mulig løsning må finnes.

Oppdatering av bios er enkelt. Gå inn på siden http://www.compal.com/asp/driver_dnd/index.htm og bios. Der finner du zip fil til 1.60 og den extracter du ut til en cd.

Hvis du nå har en dos boot disk, booter du maskinen fra den med cd support og starter boot.bat fra cd. Resten fikses av seg selv. I hvertfall gikk det fint hos meg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...