Gå til innhold

Amper dørvakt...


Anbefalte innlegg

På lørdagen var jeg så hinsides beruset at jeg sovna på et skittent toalettgulv på et utested. Jeg våkna opp av at vakta banket hardt og hastig på døra. Skjorta mi var flekkete og krøllete, og hodet mitt verket så intenst at jeg måtte lukke øynene. Jeg bakset meg opp på de ustøe beina og stabbet bort til døra. Jeg låste opp og myste på den bistre dørvakta som stod med armene i kors og ba meg dra til helvete ut fra utestedet før han - og han la trykk på hvert ord med fryktinngytende røst - "skulle slå meg helseløs!" :ermm:

 

Jeg sjanglet desorientert ut av utestedet, ut i den kalde, lumske natta, og labba mismodig hjem.

 

Noen som vet hva reglene er for folk som sovner på utesteder? Er det nødvendig at dørvakta oppfører seg så overdrevent morskt?! :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, det er vel strengt tatt ikke nødvendig, men antagelig var du kveldens femtiende fyllik som han måtte håndtere og da er det ikke alltid like lett å være høfligheten selv.

Men etter det du skriver så var det ikke noe fysisk behandling så du skal vel ikke klage, litt kjeft får man tåle når man ikke klarer å styre inntaket av fludium.

Lenke til kommentar

Jo da, jeg vedkjenner at jeg var altfor full, og det er ikke første gang jeg har drukket for mye. Jeg har en uheldig hang til å drikke til jeg stuper. Når jeg først er i gang, er det fryktelig vrient å stoppe. Jeg vil bare ha mer og mer til jeg omsider har kollapset inn i tung, forfyllet søvn.

 

Men det er ikke tilrådelig å sove på et badegulv. Spesielt når det er møkk og søl på gulvet og det lukter vondt. Da føler man seg ikke særlig fresh når man våkner.

 

Det foresvever meg at jeg hadde truffet på dørvakta før, i samme håpløse forfatning...

Endret av Intellektro
Lenke til kommentar

Nå lurer jeg på hva du drikker som gjør deg så sanseløst full? Hvis det er sprit/drinker, så anbefaler jeg å bytte til øl eller annen drikke med lavere alkoholprosent. Det gjør det vanskeligere å nå punktet hvor du tipper over og drikker deg sanseløs.

 

... Hvis du ikke har som utgangspunkt at du vil drikke deg sanseløs? I såfall burde du se på hvorfor du gjør det. ;)

Lenke til kommentar

Vel, en kompis av meg ble truet av en dørvakt en gang. Han tittet såvidt på tatoveringen nederst på ryggen til bartenderen da hun snudde seg. Han merket at noen tok et tak i skuldra, hvor det viste seg at det var en vekter. Han sa: "Titter du på ræva til kollegaen min, så røsker jeg ut øynene dine". Og nei, kompisen min var langt i fra å være full.

 

Er det rart mange sitter igjen med et dårlig syn på enkelte vektere? :dontgetit:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

... Hvis du ikke har som utgangspunkt at du vil drikke deg sanseløs? I såfall burde du se på hvorfor du gjør det. ;)

Så du hadde 2 runder med dørvakten den kvelden. Og kanskje allrede blitt kastet ut en gang?

Uansett. Å sovne på utested i Norge (og mange andre land) medfører utkastelse. Overstadig beruset og du går samme vei. De er faktisk pliktig til å kaste deg ut.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Sant, Winston!

 

En stereotypisk dørvakt er en gorilla som klikker internasjonalt av den minste provokasjon. Min personlige mistanke er at det er en del av de folka i det miljøet som tar "for mye Møllers Tran", for å si det sånn, og at det i mange situasjoner gjør de mer aggressive. Til gjengjeld ser man heldigvis stadig vekk dørvakter som både er blide, snille, imøtekommende og hyggelige, uten at det påvirker deres arbeidsoppgaver i negativ retning.

Endret av Sinnsyk asylaspirant
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...