Gå til innhold

Innspill på Ny pc oppsett


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Liten fallgruve her. Prosessoren kan ikke overklokkes, da er det unødvendig å bruke 500,- kr på tredjeparts cpukjøler. Det er forøvrig veldig enkelt å overklokke prosessoren, hovedkorter du har valgt(p8z68) har noe som heter uefi bios, veldig tilgivende og med et par tastetrykk så vil den automatisk overklokke for deg. Men da må du kjøpe en prosessor som er ulåst. Det er spesifisert med (K) og koster 100,- kr mer enn referansemodellen.

 

Strømforsyningen din er midt imellom å kjøre gtx 580 SLi, dessuten ikke modulær. Hvis du ikke planlegger å kjøre gtx 580 SLi i fremtiden, vil en Corsair HX 650w gjøre jobben enkelt for ett kort. Denne er også modulær og utgjør sammen med AX, high-end serien av PSUer fra Corsair. Skal du derimot kjøre gtx 580 SLi ville jeg personlig falt på en Corsair AX 850w.

 

Tror ikke du vil bli fornøyd med skjermen i kontrast til resten av oppsettet. Er du på et budsjett kan det være en idè og trappe ned en tusenlapp på skjermkort og heller velge en bedre skjerm.

Lenke til kommentar

Den skjermen har jeg selv og har intet negativt å si om den til normalt bruk som spill, film og surfing. Faktisk er den et varp til den prisen og er også kjent for å være en av de bedre billig-skjermene.

 

Dog er det jo selvfølgelig forskjell mellom denne og skjermer med IPS-panel, 120Hz etc. så man vil jo få en bedre opplevelse ved å legge i litt mer penger. Man skal uansett ha ganske så store krav hvis man blir direkte misfornøyd med Benq G2420HD.

 

Ellers sier jeg meg enig med leetabix2 ang. strømforsyningen. Corsair TX750W kommer med en real klump kabelsalat og FD R3 egner seg ikke spesielt godt til å gjemme kabler i da bakrommet allerede er trangt. Det er heller ikke spesielt gunstig å gjemme kabler i HDD-buret da man for det første forhindrer luftflyten fra viften i front og for det andre vanskeliggjør muligheten for en vifte i bunn, noe som kan være en god idé med GTX580 inne i dette kabinettet.

Endret av Komakino
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...