Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

funnet ut om politisak


karolineee

Anbefalte innlegg

Jeg er 17 år og kjæresten min er 32. Moren min prøver alt for å skille oss på grunn av alderen. Hun har funnet ut om en sak han har på seg fra tidligere, og som han snart skal sitte inne for. Jeg lurer på hvordan mamma kunne funnet ut om det, uten at han har fortalt det til andre enn meg og foreldrene sine, og ingen av dem har fortalt det til mamma. Hvordan kan hun ha fonnet ut av det? Har politiet lov til å fortelle dette videre om hun har ringt og spurt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når nokon skal i fengsel, er det av di dei er dømde i ei strafferettsak. Slike saker går til vanleg for "opne dører", altså at kven som helst som måtte ynskja kan vera til stades. Til vanleg sit det berre ein journalist frå lokalavisa der (kanskje), for å skriva litt om saka etterpå, men alle KAN altså vera til stades.

 

Dommen som fell er og til vanleg offentleg. I han står det rett nok ofte berre "A" eller "NN" i staden for namn, men serleg i eit lite samfunn er det ikkje SÅ vanskeleg å finna ut kven "A" eller "NN" er - om ein vil.

Lenke til kommentar

Er heller ikke uvanlig at Politiet tar kontakt med pårørende i tilfeller hvor kriminelle (utover det vanlige) omgås umyndige i håp om at foreldre skal få avkommet på rett spor igjen. Mulig du bør tenke deg om utover det at din mor synes aldersforskjellen er stor...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...