Jump to content

karolineee

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Jeg er 17 år og kjæresten min er 32. Moren min prøver alt for å skille oss på grunn av alderen. Hun har funnet ut om en sak han har på seg fra tidligere, og som han snart skal sitte inne for. Jeg lurer på hvordan mamma kunne funnet ut om det, uten at han har fortalt det til andre enn meg og foreldrene sine, og ingen av dem har fortalt det til mamma. Hvordan kan hun ha fonnet ut av det? Har politiet lov til å fortelle dette videre om hun har ringt og spurt?
 2. Jeg gjorde det nå, men han har jo fortsatt tilgang på begge mine msn adresser, som jeg selv ikke kommer meg innpå :/ Så det skal vell være lett for han å komme seg innpå min facebook igjen?
 3. Har snakket med flere av våre felles venner, men han er ikke så lett å prate med, staaa! Eneste grunnen for at han gjør dette er på grunn av en krangel vi hadde.
 4. Har snakket med han, men hans foreldre tror jeg ikke vil bry seg noe særlig om det,siden han ikke lenger bor hos de eller har særlig kontakt med de. og ikke vet jeg heller hvordan jeg skal få kontaktet de. Eneste grunnen til at jeg ikke vet om det vil hjelpe å anmelde han er fordi jeg selv ga han det hemmelige svaret mitt når han skulle hjelpe meg engang. Så det er jo ikke hacking
 5. Jeg har tenkt på det, og også fortalt han at jeg kommer til å gjøre det med mindre han gir det tilbake innen få dager. Vil politiet da gjøre noe med det?
 6. Det er en gammel "kompis" som har gått innpå msn min, endret det hemmelige svaret og endret passord. Hvordan kan jeg egentlig få det tilbake? Han kommer seg da også innpå facebooken min og skriver dritt til mine venner. Får ikke endra msn adresse på facebook med mindre jeg har passordet :/ Kan noen svare meg plis?
 7. Det er en gammel "kompis" som har gått innpå msn min, endret det hemmelige svaret og endret passord. Hvordan kan jeg egentlig få det tilbake? Han kommer seg da også innpå facebooken min og skriver dritt til mine venner. Får ikke endra msn adresse på facebook med mindre jeg har passordet :/ Kan noen svare meg plis?
×
×
 • Create New...