Gå til innhold

Brent elektronikkkort vaskemaskin


Anbefalte innlegg

Vi har en vaskemaskin der elektronikkortet (er dette rett navn på "hovedkort" i en vaskemaskin?). Det kan se ut som det er en sikring som har blitt for varm og smeltet.

 

Spørsmålet mitt er om jeg klarer å få tak i ett nytt kort, om det er stor fare for at det er noe annet galt som gjorde at kortet brant? Det nye vil jo da sannsynligvis ta kvelden det også, og det er bortkastede penger. Eller er det slik at ett slikt kort "normalt" kan ødelegges "av seg selv"?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da blir det værre. Da er alternativene å enten kjøpe inn delene du trenger og gjøre jobben selv, eller leie inn en reparatør som kan bestille og bytte de nødvendige reservedelene. Førstnevnte krever at delene er mulig og få tak i samt at du faktisk kan bytte dette selv, mens sistnevnte sannsynligvis kommer til å koste såpass mye at det ikke lønner seg.

 

Når det gjelder kvittering så er det i henhold til forbrukerkjøpsloven ikke et krav med den faktiske kvitteringen dersom du skal reklamere, men man må kunne bevise eller sannsynliggjøre kjøpet. Dette kan man gjøre via klistremerker som er på produktet(typisk Biltema eller Clas Ohlson), utskrift i fra banken som viser transaksjonen eller vitner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...