Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

StarCraft 2 - Maskinen min har en flaskehals


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Maskinen min: (si gjerne fra hvis det er noe viktig som har blitt utelatt her)

pcinfo.png

 

Er det noen som kan gi meg tips om hva som kan være flaskehalsen i mitt system? Jeg innbiller meg at min maskin bør være god nok til å kjøre StarCraft 2 på ultra settings, men den klarer ikke mer enn medium. Dvs den _klarer_, men det er absolutt ikke flytende nok til at det er behagelig å spille.

 

I tillegg kan det nevnes at jeg har en ganske gammel strømforsyning, ca. 3-4 år gammel, men den er på 650W så det bør være nok. Men om dette kan være et problem lar jeg være åpent :-)

 

Håper på svar, takk for oppmerksomheten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette systemet er etter mitt syn godt balansert. Det er ingenting som slår meg som et typisk flaskehals problem.

 

Denne burde dra SC2 bra på high ihvertfall. Ultra er gjerne litt iffy - spesiellt creepet hos zerg er spesiellt krevende på ultra, og jeg synes personlig ikke at det er særlig synlige forskjeller fra high til ultra uansett.

 

Jeg ville vurdert å overklokke CPUen moderat dog - det er rimelig enkelt på denne CPUen/hovedkortet og du kan lett få 30%+ ytelse på den uten å tøye noen grenser på spenninger osv. SC2 bruker så langt jeg vet maks 2 CPUtråder, så dette ville nok sikkert kunne hjelpe litt på situasjonen. Jeg ville sett hvordan det fungerer på high nivå.

 

Utover det så kanskje det er lurt å legge ved noen FPS tall som indikerer hvordan det typisk er i et singleplayer mission - så vi har noe å måle mot. Hva folk ser på som god framerate varierer jo ofte veldig mye.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Ser det står 3576mb usable memory. Da har du vel 32bits OS?

Ville vurdert å oppgradere til 64bit så du får utnytta alt minnet.

 

Generellt sett enig i dette. Er neppe verdt å betale for en ny lisens dog - men det hadde vært mer optimalt. Det sagt så tror jeg fint vi kan utelukke dette som feilkilden for dette spesifikke problemet. SC2 bruker rett og slett ikke så mye RAM uansett.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...