Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hjelp! Hvordan blir kvitt en dårlig venn?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

 

Jeg er 21 år. Har en gammel kjenning som jeg var mye med i 12-16-årsalderen. Da jeg ble eldre skjønte jeg at vedkommende MILDT sagt er en skikkelig særing. Har truffet han nå og da men vi er så forskjellige og han er så slitsom å være med at jeg unngår han hvis det lar seg gjøre.

 

 

Plutselig ringte han meg idag, og spurte om jeg hadde planer. Det hadde jeg heldigvis, men han sa at jeg måtte ringe han når jeg fikk anledning til å være med han. For å være hyggelig svarte jeg selvsagt ja.

 

I utgangspunktet er ikke dette et stort problem, da jeg er sjelden i "hans trakter" og hadde bare kunnet unngå han og sagt at jeg var travel.

Men jeg har blitt småkjærester me den jente (ikke noe offisielt men vi har fått veldig god kontakt i det siste og jeg kysset henne og sov sammen med henne i helgen. Det er ikke relevant men ville bare si det fordi jeg er så glad).

Hun holder til like ved der han bor, og hvis jeg drar dit for å treffe henne (dra på kafè sammen eller lignende) er det stor sjangs for at jeg treffer på han som jeg vil unngå...

 

 

Så hva gjør jeg? Jeg kunne jo dratt å truffet han og så bare fremstå avvikende..

Men han er så følsom og spekulerende at jeg er nesten sikker på at han kommer til å bli skikkelig sur og ta på vei om han skjønner at jeg unngår han.

 

 

Er det noen som har noen lignende situasjoner? Noen tips til hva jeg kan si eller hvordan jeg bør behandle situasjonen? Trenger inspirasjon her ...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du er dårlig til å ta kontakt, og kommunikasjonen stort sett går en vei, vil han mest sannsynlig ikke gi deg noe større problemer.

 

Du kan jo selvsagt velge å være ærlig å si det som det er. Det er ikke like lett, men det er kanskje mest rettferdig. Dessuten kommer du jo ikke å se noe til han etter det, så om han er sur, så trenger ikke det nødvendigvis gå utover deg.

 

Er kanskje en samvittighetssak.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...