Gå til innhold

Playstation Vita, hva slags lagring blir brukt her?


Nimrad

Anbefalte innlegg

Har nettopp sett litt rundt på nettet og sett keynoten til Sony, men finner ikke helt ut hvordan det fungerer med lagring på denne konsollen? Kommer alle spillene på PS Store? Og må man da kjøpe Memory Card utenom? Kommer den med Memory Card? Mye spørsmål her :p

Er det sagt noe om batteritid også?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

..de har visst lagt seg på 6 timer, pluss minus, som standard (som psp). Den får et innebygget lithium ion batteri.

 

PSVen skal visst ha en eller annen proprietær standard for eksternt minnekort. Usikkert om det blir i tillegg til en m2 slot, eller noe i den duren (slik at de kan lisensere utgivelser direkte på minnebrikker, og selge spill på minnebrikker - men også la folk lagre diverse de overfører selv på minnekort). Men jeg kan lett se for meg at de faktisk lanserer boksen kun med ett helt nytt minnekort som bare fungerer med psv, for eksempel, og differensierer prisen avhengig av størrelsen på det kortet, osv. Selv om alle vil hate Sony hvis de gjør noe slikt. ..vi får se.

Lenke til kommentar

Har nettopp sett litt rundt på nettet og sett keynoten til Sony, men finner ikke helt ut hvordan det fungerer med lagring på denne konsollen? Kommer alle spillene på PS Store?

Så langt har de annonsert at alle spillene kommer på PS Store, i tillegg vil de store utgivelsene også selges på en ny type minnekort spesiallaget for Vita. Disse kortene vil visst også ha plass til savegamene til spillet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...