Gå til innhold

LG 60LD550N - erfaringer


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har tenkt å erstatte min gamle Philips 32" LCD-TV fra 2004(!), som jeg da kjøpte for 12k, med en ny LCD-TV. Den blir altfor liten i forhold til stua føler jeg. Jeg har en stor og godt opplyst stue med mange vinduer og persienner, og har tenkt å sitte rundt 3,5-4,5 meter fra skjermen. Jeg vil ha vanlig LCD (ikke LED pga. diverse problemer som clouding og backlight bleeding) som skal stå på et TV-bord og ikke henges opp. Plasma har jeg ikke helt sansen for pga. innbrenningsfare og det faktum at jeg bruker skjermen med PC fra tid til annen. Jeg er glad i LCD :!: Jeg har satt 10k som grense for det jeg gidder å betale.

 

Skjermen skal i hovedsak brukes til vanlig TV-titting, PS3, litt film, sport og PC av meg og min familie. Kan nevne at vi sjelden ser på bluray eller DVD-filmer, men jeg har tenkt å streame via PS3 eller USB-tilkobling. 3D er foreløpig uaktuelt. Jeg har sett litt på denne 60-tommeren fra LG, som fås til 9990,- på NetOnNet for tiden. Er det et bra tilbud? Ifølge Prisjakt kostet TVen ca. 23000,- kr for ett år siden. Den ser slettes ikke verst ut mtp. funksjoner/pris forhold. Noen som har erfaringer med den? Jeg prøvde å finne litt reviews/erfaringer på nettet, og de fleste gir den minst 4,5/5, noe som er bra. Men det var ikke mange anmeldelser. Og ja, jeg er klar over at den er en (utgående) 2010-modell, men det har ikke så mye å si hvis bildekvaliteten er god. ;)

 

Innebygd lyd bryr jeg meg fint lite om siden jeg har et hjemmekinoanlegg.

 

Hadde vært fint med litt innspill/erfaringer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har allerede gått til kjøp av TVen. Kunne ikke vente lengre. :yes: Men er veldig fornøyd med bildekvaliteten og funksjoner hittil. Det virker så stort, sammenlignet med 32-tommeren jeg hadde tidligere. :p Men det er i hvert fall ikke et dårlig kjøp for den prisen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...