Gå til innhold

Kabel-Tv kabel til flere rom.


Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg ønsker å kunne se tv i flere rom i min leilighet. Per i dag er det ett uttak på stua. Jeg har 3 soverom hvor jeg tenkte å sette opp kontakt for kabel-TV. Det er mulig å kunne gå serielt fra det ene rommet til de andre. Da vil det bli ca 15m + 12m + 1m. Kabelen tenkte jeg å legge i kabel kanaler.

 

Det store spørsmålet er om signal kvaliteten blir god nok til siste uttak? I så fall hva slags type forsterker kan jeg bruke? Hvordan kan jeg sjekke signal kvaliteten? Er det godt nok å lese av på TV'en (Philips 47PFL5604H/12) eller kabel-boksen til CC? Tror det ligger mellom 92% og 98% Er det vesentlig forskjell på coax-kabel en får kjøpt i løsvekt? Samme med kontaktene til å skru på veggen?

 

Noen som anbefaler noe ok utstyr og hvor jeg kan finne det, på nett eller i Tr.heim?

 

Leverandør av signal er Canal Digital.

 

 

post-1933-0-94870600-1307096735_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke mulig å gå utendørs da jeg bor i en blokk.

 

Har sett på et slikt delefilter tidligere. Er usikker på om det vil gi noe god løsning. Får kanskje se litt mer på det. Blir litt mer kabel, men men...

 

Kan jo for enkelhets skyld kontakte en av agentene til CD, men tror de tar 1200.- for hver ny kontakt de skal sette opp. Ville derfor sjekke hva jeg kunne gjøre det selv for, og om det vil bli rimeligere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...