Gå til innhold

[Løst] Ny pc gaming mus


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hallo

har tenkt å kjøpe ny gaming mus snart.

jeg har sett på 2 muser:

ace edge 3200 og razer deathadder respawn

 

hvilken av de 2 burde jeg kjøpe?

visst noen har andre forslag, er det bare å komme med dem

 

I steden for å kjøpe noe fancy som heter "GAMING" i navnet, men som ikke gir deg noe særlig ekstra ville jeg ha gått for noe som fungerer 100% hele tiden:

Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0

Lenke til kommentar

Tror ikke du blir skuffet av noen av dem. Og med tanke på pris så spiller det vel heller ingen rolle.

Men sånn som tohenrik sier, MS sin IntelliMouse har fått veldig mye skryt. Kan slenge med at mange av de som spiller på landslaget til Norge i CS bruker den musa.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte nylig Deathadder Respawn selv, og jeg ble litt overrasket over hvor godt den passer i hånden min (middels store hender, type "pianofingre" som noen har kommentert, selv om jeg alltid har foretrukket gitaren). Den har en visuell indikator som popper opp på skjermen når jeg justerer følsomheten via Ctrl + hjulet, men indikatoren vises ikke i alle spill (du kan også velge profil fra undersiden av musen). Ellers kan du lagre macroer for de forskjellige knappene på den.

 

Jeg bruker Deathadder-musen på en av de tynne stofflefsene fra Steelseries, som koster rundt 70,-. Utmerket kombinasjon med akkurat passe friksjon.

 

Jeg har hatt flere MS-mus fra før, bl.a. IntelliMouse 3.0. Mine MS-mus har, uten unntak, fått dårlig kontakt under venstre, høyre eller begge hovedknappene etter 6-12 måneder. Det er for tidlig å si hvorvidt det samme vil skje med Deathadder-musen, men jeg bruker den kun i spesifikke FPS-spill, noe som ikke gir et troverdig sammenligningsgrunnlag da jeg bruker den andre musen daglig. Med det sagt synes jeg IntelliMouse er en svært komfortabel mus, og den passer perfekt til både dalig bruk og spilling.

 

Deathadder har et nydelig grep, en god overflate som ikke blir glatt mot en svett håndflate, og den lar brukeren lagre inntil 5 profiler, som kan veksles mellom via en knapp på undersiden. Hvorvidt du har behov for dette er en annen sak, men jeg setter pris på det i spill.

 

Begge musene er rimelige, og hvis du har råd vil jeg anbefale at du kjøper begge. Som nevnt bruker jeg kun Deathadder Rewpawn for spesifikke FPS-spill, og den får ikke "kjørt seg" på samme måte som jeg før pleide å bruke samme mus for både "kontorarbeid" og spill. Det blir litt som rattet, som jeg kun monterer når jeg skal kjøre i Dirt 3, RBR, LFS eller rFactor, ikke TrackMania.

 

Jeg har for den saks skyld også to forskjellige tastatur; et trådløst MS-tastatur som jeg bruker til daglig, og et Sidewinder X4 for spilling. Ironisk nok endte det med at jeg nesten aldri bruker X4, da det er ubehagelig for meg å både spille og skrive på, og jeg ikke har sett noen fordeler i det, annet enn macrotastene. Anti-ghosting er 99% hype, med mindre du spiller RTS med uhyggelig raske fingre.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...