Gå til innhold

Spm om Parks And Recreation


Anbefalte innlegg

Jeg har observert at det er flere her inne som anbefaler Parks And Recreation, så jeg bestemte meg for å sjekke ut denne serien.

 

Jeg har bare sett de to første episodene, men det fenger meg absolutt ikke enda.

 

Karakterene er ikke gode, og dialog/storyline er ikke noe morsomme.

 

Tar denne serien seg veldig opp etter at de har blitt litt varme i trøya, eller er det cirka sånn som dette gjennom hele serien?

 

Jeg tenkte jeg kunne se meg gjennom ses 1 da, den har bare 6 episoder, før jeg gir meg. Men tenkte bare å høre med dere.

 

Jeg sammenligner den selvfølgelig med The Office, og den serien går P&R en høy gang. Ikke minst fordi antihelten i The Office er så patetisk at det er morsomt. Hun i P&R er bare flau...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er litt mening at hun er til å bli flau av, hun er en over-the-top patriot innenfor det kommunale i statene. Og er den eneste på serien som tar jobben seriøs nok, inntil det kommer et par nye inn i sesong 2.

 

Sleit med henne i starten selv, men ble vandt med det gangske tidlig. I de to siste episodene av sesong 1. Men det er April, Tom, og Ron Swanson som er de herlige karakterne som får meg til å forsette hver uke uten en eneste anger. Slik jeg har jeg ikke fått av The Office US, og egentlig derfor jeg har gått glipp av et par episoder(pluss en hel sesong) uten å føle noe trang for å faktisk plukke de opp for å se de.

 

Sesong 1 er gangske ræv av Parks, det er sånn ca. 3 episoder av den sesongen som er bra, noe som langt ifra tilsvarer resten av serien. Men sesong 2 og sesong 3 er kjempebra, og det er bedre enn hva The Office US har presistert noensinne, av det jeg har sett(S1-5 og sesong 7).

 

Er også en del kritikere som har slakta sesong 1 av serien, og har nå begynte å prise de senere sesongene. Du finner en haug av slik anmeldelser/meninger som dette angående den første sesongen contra de senere sesongene.

 

Parks and Recreation, on the other hand, has finally found its voice, and has started to grow some memorable characters of its own, rather than being a hodgepodge of marginally funny people as it was when it first debuted. Aziz Ansari’s Tom Haverford is up there with the best The Office has to offer, as is Chris Pratt’s Andy. Even Poehler’s Leslie Knope is starting to be sympathetic lead, finally pushing past the mantle of mere annoyance.
Endret av Maury
Lenke til kommentar

Ja, Sesong 1 imponerte meg ikke i det hele tatt. Den er dog veldig kort. I sesong 2 blir serien mye sterkere, men det forutsetter at du fks liker den amerikanske versjonen av The Office. Den spiller veldig mye på det samme. ;)

 

Jeg liker både The Office US og Community, så jeg BURDE like denne serien også. Men de første par episodene fenget meg lite. Får se litt utover i ses 2, regner med at dere har rett i at det tar seg opp :) Ellers hadde dere vel ikke anbefalt den ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...