Gå til innhold

Hjelp angående jobb (16år)


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg, som sikkert mange andre tusen 16 åringer har lyst til å søke på en jobb. Har tenkt på elektronikkbutikker som elkjøp, lefdal osv (elkjøp og lefdal ligger begge under 1,5km fra her jeg bor) Hva skal jeg gjøre? bare gå ned og si: "hei, er det mulig å få jobb?", levere søknad i posten, ringe, sende mail?

 

Og hvordan skal en jobbsøknad for en på 16 år se ut?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har samme "problemet", bare at jeg er 17. Uansett; jeg synes du skal stikke innom evt. butikker du har lyst til å søke hos, og høre med de. Skriv en søknad og CV som du tar med deg. Så drar du og spør: "Hei, jeg lurer på om det er mulig å søke ekstrahjelp hos dere?" Om de da sier ja; kan du levere søknad og CV i samme slengen. Det viser at du er interessert og gjennomtenkt. Istedet for å komme innom noen dager senere og levere. Da kan det hende de ikke kjenner deg igjen.

 

Samtidig er det noen butikker og bransjer som har 18-års grense. Ganske mange forresten. For å finne ut om akkurat den butikken du skal søke på har dette, kan du gå på hjemmesidene. Der har de som regel en egen kategori med "jobb hos oss", der det som oftest står aldersgrense.

 

 

Når det gjelder hvordan en jobbsøknad og CV skal se ut, finner du utallige eksempler på nettet. Ta deg GOD tid og se gjennom disse tipsene/eksemplene. Det hjelper det til å skrive en god søknad. Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...